Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1598515200

Galactusnak a Fortnite világára fáj a foga

Ma kezdetét veszi a Fortnite következő szezonja, amely ezúttal egy maréknyi Marvel-hőst is felsorakoztat. Szükség is lesz a szupererőkre, a szezon sztorija szerint ugyanis Galactus közeleg megállíthatatlanul.
1598422560

Nem akadályozhatja az Apple az Unreal támogatását

A bíróság jóváhagyta az Epic Games távoltartási kérelmét az Apple-lel szemben, ez azonban csak a cég fejlesztői hozzáférésére és az Unreal Engine-re vonatkozik. A Fortnite kitiltása ellen nem volt kifogása.
1598277600

A Microsoft az Epicet pártolja az Apple-lel szemben

A Microsoft kiállt az Epic Games mellett, és egy hivatalos dokumentumban biztosította a támogatásáról a csapatot az Apple ellen irányuló távoltartási kérelemmel kapcsolatban.
1597852800

Szintet léphet az Epic és az Apple háborúja

Az Apple arra készül, hogy megvonja az Epic Games fejlesztői hozzáférését a platformjaihoz, ami új szintre emelné a háborújukat, hiszen így már az Unreal Engine-en keresztül ütné az almás cég a fejlesztőcsapatot.
1597586400

Jokeres kiadást kap a Fortnite

A bűn bohóchercege hamarosan a Fortnite csatatereire is elhozza a káoszt. A The Last Laugh Bundle nevezetű csomag különlegessége, hogy nem csupán digitálisan, de dobozos formában is megvásárolható lesz.
1597388400

Pereli az Apple-t és a Google-t az Epic Games

Miután az Epic Games szembeszállt a platformüzemeltetőkkel, az Apple App Store-jától és a Google Play Store-ról is törölve lett a Fortnite mobilos változata. A fejlesztőcég beperelte a két óriásvállalatot.
1593590400

Megjelent a Fortnite

Hallottatok már a Fortnite nevű játékról? Nem, nem az őrülten népszerű battle royale-ról beszélünk, hanem annak eredetijéről, a Save the World alcímen futó hordamódos túlélőjátékról. Nos, az alkotás végre elhagyta a korai hozzáférést.
1593160200

Filmes hírek péntek délelőttre

Az elmúlt napokban összegyűlt egy adag érdekesebb filmes és sorozatos anyag, ezekről külön összeállításban emlékezünk most meg. Hozunk a híreket a képregény-adaptációk világából, és mutatjuk az Alapítvány-sorozat első teaserét is!
1592384400

Twitch-rekord után rajtolt az új Fortnite-évad

Némi késést követően elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amely a nyár apropóján vizes körítést kapott, és még Aquaman is vendégszerepel benne. Az évadot felvezető esemény Twitch-rekordot döntött.
1590165000

Egy teljes Christopher Nolan-filmet vetít a Fortnite

A mozik továbbra is zárva tartanak, de a Fortnite-ban nem kell betartani a két lépés távolságot. A Tenet trailerpremierjét követően Geoff Keighley bejelentette: a nyáron egy teljes mozifilmet is megnézhetünk a Fortnite vetítőin.