Fable Heroes X360

Letölthető részt kap a Lionhead-féle Fable.
1333872344

Jönnek az új Fable-olvasnivalók

Ha a sorozat Wikipedia-oldalát nem számítjuk, a Fable-rajongók nem kaptak túl sok olvasnivalót a múltban, azonban miután hamarosan két új epizód is megjelenik, ideje megtolni egy kicsit az írásos Fable-nyalánkságok szekerét is. Három novella, két regény, egy átfogó "biblia" és kézikönyvek érkeznek.
1332780866

Traileren az Xbox Live Arcade Next felhozatala

Trials Evolution, Bloodforge, Fable: Heroes és Minecraft - ez a négy játék zárja a tavaszt az Xbox Live-on, és annyi már most biztos, hogy mindenki talál majd fogára való anyagot. A Microsoft a minap kiadott egy trailert az Arcade Next felhozataláról, csekkoljátok le az új címeket mozgásban is!
1332576000

Trials, Minecraft 360 és Fable dátumok érkeztek

Április közepén rajtol el az Xbox Live Arcade következő kiemelt játéksorozata Arcade Next néven, április 18. után minden héten kapunk egy kiválónak mondott letölthető címet. A felhozatal első résztvevője a Trials Evolution lesz, őt a Bloodforge, a Fable: Heroes és végül a Minecraft 360 követi.
1331125158

Peter Molyneux elhagyja a Lionheadet

Peter Molyneux elhagyja az általa alapított Lionheadet, és egyúttal lemondott a Microsoftnál betöltött pozíciójáról is. A Fable: The Journey munkálataiban továbbra is részt vesz majd tanácsadóként, egyébként pedig egy független vállalkozást indít, és ott folytatja pályafutását az 52 éves mester.
1331021950

Fable: Heroes - az első videó

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a tegnapi napon hivatalossá vált letölthető Fable-mellékágat. A négyfős kooperatív élménnyel kecsegtető cím hűen ötvözi a kalandozás élményét, a harcrendszer pedig teljesen hack & slashnek néz ki. Egy próbát azért megér.
1330935491

GDC 2012: Az első képek a Fable: Heroes-ból

Igaznak bizonyultak a múlt hétvégén napvilágot látott találgatások az Xbox Live-exkluzív Fable-ről - a Microsoft francia részlege erősítette meg a felvetéseket, s ennek tetejébe az első látnivalók is befutottak a letölthető játékból, mely már csak a címében emlékeztet a korábbi fejezetekre.
1330868142

Jöhet az Xbox Live-exkluzív Fable

A Microsoft állítólag zárt ajtók mögött jelentette be a minap a Fable legújabb felvonását, ami egyelőre még nem a valódi negyedik rész, és nem is a tavalyi E3-on leleplezett kinectes anyag. A Gamasutra korábban azt írta: a Fable: Heroes kizárólag az Xbox Live Arcade-en teszi majd tiszteletét.