PlayStation All-Stars: Battle Royale PS3, Vita

A PlayStation All-Stars: Battle Royale összehozza a Sony exkluzív címeinek legendás karaktereit és helyszíneit egy jó kis bunyó erejéig.
1352102420

PlayStation All-Stars - elmeroggyant orosz trailer

Alighanem a Sony orosz részlege talált rá arra az összetevőre, amitől egy középszerűnek tűnő játék előzetese is büntethet. A PlayStation All-Stars: Battle Royal élőszereplős kedvcsinálójában Fat Princess bőrébe egy túlsúlyos fiatalember bújik, de a többiek sem tétlenkednek.
1351501203

PlayStation All-Stars - tanácsok a bétateszthez

A SuperBot Entertainment jól használható útmutatót adott ki a PlayStation All-Stars: Battle Royale nyílt bétatesztjéhez. A videó minden kezdő számára bemutatja az alapokat és a karaktereket, így némi előképzettséggel vághatsz bele a már elérhető próbaverzióba.
1350976601

Bejelentés helyett PlayStation All-Stars-trailer

Nem bejelentést harangoztak be a Sony élőszereplős teaser videói, hanem a PlayStation All-Stars: Battle Royal új előzetesére hívták fel a figyelmet. Ennek ellenére nem csalódtunk, mert a kedvcsináló mögött a Michael-kampány készítői állnak. Az eredmény igen meggyőző.
1348938000

PlayStation All-Stars - videó a pályákról

A PlayStation All-Stars - néhány külsős alapanyagot leszámítva - színtiszta PlayStation lesz, ezért is érdemes majd beszereznie minden fanatikusnak; elvégre nem minden nap verhetjük agyon Kratosszal az inFamous Cole-ját. Új előzetes érkezett a játékról, amiben a pályákat vesézik ki a készítők.
1348153229

TGS 2012: PlayStation All-Stars - harci induló

Egy játékkiállítás arra (is) jó, hogy új előzetessel kedveskedjenek nekünk a játékkiadók. Így van ez a PlayStation All-Stars: Battle Royale esetében is - a videóban minden lényeges szereplő önálló belépőt kap, ráadásul megtekinthetjük a speciális mozdulataikat is. Hajrá!
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1346324400

Raidennel erősít a PlayStation All-Stars

Persze, hogy a PlayStation All-Stars legújabb karaktere is akkor mutatkozik be, mikor a Metal Gear-sorozat a huszonötödik születésnapját ünnepli! Az egybeesés nem véletlen, ugyanis az új szereplő a korábbi pletykáknak megfelelően az a Raiden lesz, aki nemsokára saját játékot is kap majd.
1345011600

GC 2012: Dante a PlayStation All-Starsban

Talán ha beteszik az új össznépi verekedős játékba, majd megkedvelik az emberek a kissé metroszexuális új Dantét? Szemet hunynak afellett, hogy ez a karakter valójában nem is Sony-klasszikus ebben a formájában? Mindegy, mert jön a Cross Buy lehetőség!
1344358817

PlayStation All-Stars - Kratos és Radec akcióban

A Sony volt olyan kedves és két stratégiai videót tett közzé a PlayStation All-Stars: Battle Royale-ból. Kíváncsi vagy, hogy milyen taktika vezet sikerre, ha a God of War hősével, netán a Killzone 2 rosszfiújával nyomulsz? Egyenesen a fejlesztők nyitják fel a szemedet! Köszönd meg szépen!
1343646000

PlayStation All-Stars - minden kiderült

A NeoGAF fórumain gyakorlatilag minden részlet kiszivárgott a PlayStation All-Stars kapcsán, ismerjük az összes játszható karaktert, az összes helyszínt, de még a játékmódokra is fény derült. Persze előfordulhat, hogy az összeállítás fake, de a mellékelt képek azért elég jó bizonyítékul szolgálnak.