PlayStation All-Stars: Battle Royale PS3, Vita

A PlayStation All-Stars: Battle Royale összehozza a Sony exkluzív címeinek legendás karaktereit és helyszíneit egy jó kis bunyó erejéig.
1341748482

Heihachival erősít a PlayStation All-Stars

Bemutatkozott a PlayStation All-Stars: Battle Royale újabb két karaktere, egyúttal az egyik új helyszínről is lehullott a lepel. A játékot az EVO bajnokságon promózta a Sony, két új trailer társaságában ismerhettük meg az újoncokat, Heihachi Mishimát és Toro Inoue-t is.
1341593036

Megvan a PlayStation All-Stars dátuma

Megjelenési dátumot kapott a PlayStation All-Stars: Battle Royale, egyúttal lehullott a lepel a játékot előrendelők ajándékáról is. Hamarosan két új karaktert mutatnak be a készítők, csak találgatni tudunk, hogy kik lehetnek az újoncok - Big Daddy után mi már bárkit el tudunk képzelni!
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1339048020

E3 2012: Big Daddy üti Nathan Drake-et

Végre játékmenet közben is megcsodálhatjuk a PlayStation All-Stars két frissen bejelentett karakterét, az Uncharted-szériából ismerős Nathan Drake-et és a BioShock ikonikus arcát, Big Daddyt. A Sony saját Super Smash Bros. Brawl-ja remeknek ígérkezik.
1338883860

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.
1338879807

E3 2012: PlayStation All-Stars Battle Royale trailer

A Sony Computer Entertainment America elnöke, Jack Tretton mutatta be elsőként a PlayStation All-Stars Battle Royale-t, melyben a japán kiadó számos játékhőse képviselteti magát és él a közös játék lehetősége PS Vitán és PS3-on. Az új előzetestől mi is lázba jöttünk, ugye Ti is?
1337418000

Cole, Snake és Drake a PlayStation All-Starban

Pár hete még csak félig hivatalos pletykaként közöltük a Cole, az InFamous főszereplőjének megjelenését a PlayStation All-Starban, most azonban már hivatalos a dolog. Meg még egy-két név. Igaz, ami igaz: egyre jobban felcsigáznak minket ott a Sonynál.
1336302195

Cole is benne lehet a PlayStation All-Starban

A Playstation-rajongók valószínűleg előre dörzsölik a mancsukat, mekkora móka lesz majd egymásnak ereszteni a platform legnagyobb főhőseit. Habár egyelőre biztosak nem tudunk mondani, de úgy néz ki, hogy az InFamous hírhedt (haha) Cole-ja sem marad ki a brigádból.
1335524400

PlayStation All Star: Battle Royale bejelentés

A GTTV rántotta le a leplet a Sony legújabb címéről, ami, ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, a Nintendo-féle Smash Bros. helyi megfelelője lesz. A Sony különböző exkluzív játékaiból verekednek össze a karakterek, hogy eldöntsék, ki a legjobb.
1322989200

VGA 2011: A PlayStation 3-exkluzív játék teasere

Ahogy azt korábban megírtuk, a Video Game Awards során egy PlayStation 3-exkluzív játékot is be fognak mutatni. Korábban új God of Warra és a Smash Bros.-hoz hasonló Title Fightra tippelt a közvélemény, azonban az új teaser ezekre a találgatásokra némileg rácáfol. Mutatjuk azonnal.