New Super Mario Bros. U SW, WIIU

A Nintendo első Super Mariója, ami Wii U-ra jelent meg - a játékot később Switchre is kiadták.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347606020

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.
1347546736

Hazánkba november 30-án érkezik a Wii U

Satoru Shibata, a Nintendo of Europe elnöke végre hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii U Európára vonatkozó megjelenési dátumát. Nálunk is elérhető lesz a Premium és a Basic modell, valamint a 32 GB-os flash memóriával érkező kiszerelésben megtalálhatjuk a Nintendo Land című játékot is.
1347531362

Wii U - a japán árazás már megvan

Japánban már bejelentették, hogy mikor és milyen áron kerül boltokba a Nintendo újgenerációs konzolja, a Wii U: a masina megfizethetőnek, de a tabletkontroller méregdrágának tűnik. A Nintendo emellett a nyitócímekről, a pontos specifikációkról és egy hűségprogramról is beszélt.
1347267606

New Super Mario Bros. U képözön

Természetesen a Nintendo új konzolja sem maradhat Super Mario nélkül, a New Super Mario Bros. U-nak minden esélye megvan arra, hogy a Wii U egyik legnagyobb húzócíme legyen. Egy raklapnyi új screenshotra tettük rá a mancsunkat, de a héten új információk is napvilágot látnak.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339139673

E3 2012: Látnivalókon a Wii U-s Super Mario

Bár a Mario Wii U-s verzióját a tavalyi E3-on is láthattuk egy pillanatra, akkor nem tudtunk vele komolyabban foglalkozni, elvégre a Nintendo sem tette ezt meg. Most viszont bemutatkozott a New Super Mario Bros. U, amiről az elmúlt napokban összegyűlt egy jó adag látnivaló!
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1338918304

E3 2012: Három új Mario játékot jelentettek be

Nem is múlhat el Nintendo konferencia Mario címek nélkül. Reggie Fils-Aime, a cég amerikai fejese bejelentette a Wii U-ra készülő Super Mario Bros U-t, illetve a kézikonzolosokat sem felejtették el: 3DS-en a New Super Mario Bros. 2, illetve a Paper Mario Sticker Star a nyerő.
1338816924

E3 2012: A második galériafrissítés

Minden napra jut valami újabb látnivaló - esélyünk sem lenne mindről külön-külön megemlékezni, így inkább rátok zúdítjuk a képáradatot - Ti pedig turkáljatok benne kedvetekre. Lesz itt Doom 3 BFG Edition, Tomb Raider, Tokyo Jungle és Halo 4 is, vegyétek, vigyétek, hiszen ingyen van.