Enemy Territory: Quake Wars

A legújabb Enemy Territory rész, melyben a Föld Hadseregével a kell felvennünk a harcot Stroggok ellen. A játék a Doom 3 motorját használja, így a grafikára abszolút nem lehet panaszunk. :)
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi, taktikai

Tölthető az Enemy Territory: Quake Wars demója

Alig bírtuk kivárni a hétfőt, előző éjjel egy szemhunyásnyit sem tudtunk aludni, annyira lázba hozott minket a Quake Wars demó érkezésének híre - és most végre itt van!

Hétfőn érkezik az ET: QW demo

Pár napja kaptuk a hírt, mi szerint hamarosan egy Enemy Territory: Quake Wars demoval gazdagodhatunk. Megérkezett a pontos dátum!

Két hét és itt az Enemy Territory demója

A Splash Damage az elmúlt héten befejezte az Enemy Territory: Quake Wars fejlesztési munkálatait, jelenleg pedig a demón dolgoznak.

Elkészült az Enemy Territory: Quake Wars

Az Activision büszkén jelenti, hogy a Splash Damage befejezte az Enemy Territory: Quake Wars fejlesztési munkálatait, a játék készen áll a sokszorosításra.

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

GC 2007: Összeállítás az eddigi legjobb videókból

Összegyűjtöttük egy csokorba a GC eddigi legjobb videóit - érdemes megnézni őket mind, de külön felhívnám a figyelmet a Rayman: Raving Rabbids 2 trailerre!

Enemy Territory: Quake Wars Leteszteltük a béta változatot!

A Doom befejezése után két alkotója ahelyett, hogy megpihent volna, már következő siker játékukon gondolkoztak. John Carmack volt az egyikük, aki egy olyan motor kidolgozásán fáradozott, mely képes úgy kezelni a modelleket, hogy azok megfelelő sebességgel is futhassanak. Eközben a szoba másik felében American McGee és John Romero kedvenc dobókockás szerepjátékukkal játszottak, melyben John karaktere egy harcos barbár volt, akinek a neve Quake (Rengés) volt. Így először a játék design fantasy akció elemeket tartalmazott volna, ezeket a későbbiekben sci-fi környezetbe ültették és így született meg a Quake mai napig ismert univerzuma.

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!

Über-intelligens tapírok támadnak a Földre!

A napokban befutott hozzánk az Enemy Territory: Quake Wars bétája, melyből megtudtuk többek közt, hogy Über-intelligens tapírok támadnak a Földre!

Jön a második Quake Wars bétateszt

A Splash Damage bejelentése szerint hamarosan indul az Enemy Territory: Quake Wars immáron második bétatesztelése, mely a nagyközönség előtt is nyilvános lesz.