The Expendables 2: Videogame PC, PS3, X360

Az Expendables 2 játékadaptációja. Fröcsögő vér, géppuskazaj, halálhörgés és robbanás, ilyennek szeretjük a Feláldozhatókat.
1345360364

The Expendables 2: Videogame teszt

A feláldozhatók visszatértek. Az Expendables 2 tesztoszterontól duzzadó akcióhősei újra itt vannak, hogy megmentsék világunkat a gonosztól, fröcsögő vér, géppuskazaj, halálhörgés és robbanás követi útjukat, amerre csak járnak. Mindezt pedig most játék formájában is átélhetjük.
1341986443

Őrült előzetesen a The Expendables 2

A Ubisoft kiadta a Feláldozhatók 2 játékadaptációjának első trailerét, melyben Terry Crews és Dolph Lundgren sorolja fel nekünk azt, hogy miért érdemes kipróbálnunk a címet. Ha rajtuk múlna erőszakkal bátorítanának a vásárlásra, annyi szent! Azért gameplay jelenetekben sincs hiány.
1340953217

Hivatalos a The Expendables 2 játékadaptációja

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy játékot készít a Feláldozhatók 2 mozifilmből. A múlt héten kiszivárgott videó alapján ez már csak formalitás, mindenesetre a hír mellé kaptunk egy csokornyi képet is. A kooperatív cím nyáron jelenik meg PC-n, XBLA-n és PSN-n.
1340346813

Mozgásban a Feláldozhatók 2 játékadaptációja

Érdekes esettel állunk szemben a The Expendables második részével kapcsolatban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, azt beszélik a népek, hogy videojáték formájában is élvezhetjük Chuck Norris és a többiek kalandját. Be sem jelentették hivatalosan, de itt az első videó.
1339588800

Jöhet a The Expendables 2 játékváltozata

Bejelentés még nem volt ugyan, de egy korosztályos besorolásért felelős szervezet már szemügyre vette a játékot. A hírek szerint a Ubisoft áll a projekt mögött, ami egybevág azokkal a februári értesülésekkel, miszerint a franciák csinálhatnák a The Expendables 2 játékváltozatát.