Dragons Dogma: Dark Arisen PS3, X360

Új kalandok várják a hősöket a Dragon's Dogma folytatásában.
1366448319

Ellenségmustrán a Dragon's Dogma: Dark Arisen

A múlt heti első adag után megérkezett a Dragon's Dogma: Dark Arisen második ellenségmustrája. Ezúttal olyan szörnyek kerülnek terítékre, mint a Strigoi, a Living Armor és a félelmetes Gazer. Kössük fel az alsóneműt!
1365858040

Dragon's Dogma: Dark Arisen - ellenségmustra

A Capcom tovább mutogatja a Dragon's Dogma masszív bővítményét, a Dark Arisent. A kalandok elsősorban a föld alá szólítják csapatunk tagjait, ahol megszámlálhatatlanul sok rémséggel kerülünk szembe. Róluk szól az új videó.
1363953632

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - így küzd a lovag

A Capcom tovább ecseteli a Dragon’s Dogma: Dark Arisen karakterosztályainak jellegzetességeit: a varázsló után a misztikus lovagot csodálhatjuk meg akció közben. Hősies küzdelmek a kazamaták mélyén - nehogy lemaradj!
1363197621

Dragon's Dogma: Dark Arisen - videón a varázsló

A Dragon's Dogma masszív bővítménye április végén lát napvilágot. Az új kalandjaink főként a föld alá szólítják kompániánkat, és több rift-kristállyal találkozunk utunk során. A varázshasználók is kamatoztathatják tudásukat.
1362402005

Dragon's Dogma: Dark Arisen - újabb részletek

A Capcom szerepjátékának kiegészítőjében főleg a Bitterblack Isle földalatti üregeiben fordulunk meg, ráadásul Rift-kristályokkal is többször találkozunk. A friss információk mellett egy csokornyi új screenshottal szolgálhatunk.
1361372432

Még egy trailer a Dragon's Dogma: Dark Arisenből

A Capcom ráncba szedte magát, és pár napon belül újabb előzetest tett közzé a Dragon's Dogma nagyszabású kiegészítőjéből, a Dark Arisenből. Az adalék az alapjátékkal együtt érkezik.
1360566008

Traileren a Dragon's Dogma: Dark Arisen

Április végén kiegészül a Capcom tavaly megjelent szerepjátéka, a Dragon's Dogma. A Dark Arisenben olyannyira dúskálunk az új tartalmakban, hogy egy teljesen különálló folytatásként tekinthetünk rá. Előzetes érkezett.
1359813607

Szombat délutáni galériafrissítés

Összeszedtük nektek a héten napvilágot látott screenshotokat, melyek idő hiányában egyenként nem kaptak külön posztot. Megcsodálhatjátok az új Dragon's Dogma, a PS Vitás Killzone és megannyi más cím kedvcsinálóit.
1358946014

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - ajándék első rész?

Úgy látszik, a Capcom is beáll a sorba: a tegnapi Gears of War: Judgment-féle ajándékozás után a Dragon’s Dogma: Dark Arisen dobozában is megtaláljuk az első részt. Legalábbis Japánban biztosan. (Frissítve!)
1355738422

Még több képen a Dragon's Dogma: Dark Arisen

A Capcom joggal hiszi, hogy a Dragon's Dogma brand kellőképpen megállja a helyét a halmozottan erős mezőnyben. Az első nagyobb expanzió jövőre érkezik, s most új látnivalók futottak be a Dark Arisenből.