Age of Empires II: Definitive Edition PC

Újrakiadást kapott az Age of Empires második része.
Típus: Középkori nyilazós, RTS, Történelmi

Jöhet az Age of Empires II: Definitive Edition?

Úgy tűnik, definitív kiadást kaphat az Age of Empires II is, legalábbis az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint. Már az előd felújított változata is sikeres volt - mi akadálya lenne, hogy a folytatás is hasonló utat járjon be?

Age of Empires 2 - irány Délkelet-Ázsia!

Nem éppen hétköznapi, hogy egy 17 évvel ezelőtt megjelent játék új kiegészítővel jelentkezik, de az Age of Empires 2 HD-kiadása a tavalyi afrikai kitérő után újabb DLC-t kap. Ezúttal Délkelet-Ázsiába látogatunk.

Age of Empires - Bill Gates elintézi a folytatást?

Régóta áhítozol egy új Age of Empires-részre? Nem kizárt, hogy maga Bill Gates intézi el, hogy megérkezzen a várva-várt folytatás, egy Redditen zajló beszélgetésen ugyanis megígérte, utánajár a dolognak.

Holnap jön a Age of Empires II HD új kiegészítője

Még áprilisban jelentette be a Microsoft, hogy hivatalos kiegészítő készül a felújított Age of Empires II-höz. Az Age of Empires II HD: The African Kingdoms a jó meleg Afrikába kalauzolja el a játékosokat.

Age of Empires II HD - jön az új kiegészítő

Az Age of Empires blogján olvasható legfrissebb bejegyzés szerint hamarosan méretes sebtapaszt kap az Age of Empires II HD, ami egy teljesen új, rengeteg újdonságot ígérő kiegészítőt is tartalmazni fog.

Készül az új Age of Empires?

Mostanában csak mobiljátékos és remake-fronton hallottunk az Age of Empires-sorozatról, pedig elképzelhető, hogy hamarosan egy teljes értékű folytatást is kapunk hozzá. Ami biztos: a Microsoftnak már van hozzá stúdiója.

Elrajtolt az új Humble Bundle

Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.

Age of Empires II: The Forgotten dátum

November elején válik letölthetővé az Age of Empires II rajongói modjából hivatalos kiegészítővé avanzsált The Forgotten. A futtatásához a második rész HD-kiadására lesz szükség.

Mobilokra költözik az Age of Empires

Először pletykaszinten merült fel, hogy a Microsoft mobilokra is kihozná néhány címét, és nem sokkal később meg is erősítették az Age of Empires átiratát. Ja, és nem feltétlenül kell hozzá Windows Phone.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét korántsem lesz olyan erős játékmegjelenések terén, mint az előzőek, dobozos játék nem is érkezik egyáltalán. Viszont kapunk Age of Empires II-t felújítva, ami miatt nem látunk majd napfényt egy ideig.