Age of Empires II: Definitive Edition PC

Újrakiadást kap az Age of Empires második része.
Típus: Középkori nyilazós, RTS, Történelmi

GC 2019: Novemberben újrázik az Age of Empires II

Age of Empires IV-híreket ez a Gamescom sem hozott, az Age of Empires II: Definitive Editionről azonban kiderült néhány nem elhanyagolható részlet: például a megjelenési dátum.

GC 2019: Ott lesz az Age of Empires IV is?

Ugyan a választ még homály fedi, ám a fejlesztők friss Twitter-bejegyzése szerint valamilyen Age of Empires-bejelentésre mindenképpen számíthatunk a mai napon, a 17 órakor kezdődő Inside Xbox során.

Age of Empires II - új civilizációkat már nem kapunk

Az Age of Empires II: Definitive Edition kreatív rendezője, Adam Isgreen a PCGamesN-nek adott interjúban elárulta, hogy a felújított kiadás megjelenése után ugyan érkeznek majd frissítések, de új civilizációkat már nem terveznek a játékhoz.

Még mindig roppant aktív az Age of Empires tábora

Sőt, a kreatív igazgató szerint a franchise havonta rendszerint több mint egymillió játékost vonz be úgy, hogy a legutóbbi teljes értékű rész megjelenése óta közel 15 év telt el. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

E3 2019: Érkezik a felújított Age of Empires II

Még idén megjelenik az Age of Empires huszadik születésnapját ünneplő második részének felújított kiadása. 4K-támogatást, újrahangszerelt zenéket és egy teljesen új kampányt is kapunk.

Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

Jöhet az Age of Empires II: Definitive Edition?

Úgy tűnik, definitív kiadást kaphat az Age of Empires II is, legalábbis az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint. Már az előd felújított változata is sikeres volt - mi akadálya lenne, hogy a folytatás is hasonló utat járjon be?

Age of Empires 2 - irány Délkelet-Ázsia!

Nem éppen hétköznapi, hogy egy 17 évvel ezelőtt megjelent játék új kiegészítővel jelentkezik, de az Age of Empires 2 HD-kiadása a tavalyi afrikai kitérő után újabb DLC-t kap. Ezúttal Délkelet-Ázsiába látogatunk.

Age of Empires - Bill Gates elintézi a folytatást?

Régóta áhítozol egy új Age of Empires-részre? Nem kizárt, hogy maga Bill Gates intézi el, hogy megérkezzen a várva-várt folytatás, egy Redditen zajló beszélgetésen ugyanis megígérte, utánajár a dolognak.

Holnap jön a Age of Empires II HD új kiegészítője

Még áprilisban jelentette be a Microsoft, hogy hivatalos kiegészítő készül a felújított Age of Empires II-höz. Az Age of Empires II HD: The African Kingdoms a jó meleg Afrikába kalauzolja el a játékosokat.