Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

Amerikai toplista: a Mario Tennis Aces vitte a júniust

Megérkezett az NPD Group jelentése az amerikai játékpiac júniusi teljesítményéről. A NES Classic visszatérése érezhető volt: a Nintendo minikonzoljából fogyott a legtöbb az USA-ban.

Streaming konzollal is készül a Microsoft 2020-ra?

A jól értesült Thurott.com ezúttal is szaftos információkat szállított a legújabb Xbox-családról. A hagyományos konzol mellett egy streaming boxszal is készül a Microsoft, amely esetében a játékok futtatását egy külső szerver végzi.

Megérkezett az Xbox One júliusi frissítése

A Microsoft elérhetővé tette a nagyközönség számára is az Xbox One júliusi dashboard-frissítését. A legfontosabb újdonság, hogy a FastStart funkcióval már a letöltés befejezése előtt elkezdhetünk játszani az adott címmel.

8 millió játékosnál jár Xbox One-on a PUBG

Noha PC-n csökken az érdeklődés a PlayerUnknown's Battlegrounds iránt, a Microsoft szerint Xbox One-on egyre csak növekszik a battle royale játékosbázisa. Már nyolcmillió játékosnál jár a PUBG, és jön az új gépcsomag is!

Xbox One - hamarosan billentyűzettel és egérrel?

Nem először lehet arról hallani, hogy a Microsoft hamarosan hivatalosan is elérhetővé teszi Xbox One-on a billentyűzet és az egér támogatását, de most úgy tűnik, nagyon közel van a megoldás, amit valószínűleg a Razer fog biztosítani.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2018: Az új Xbox a magasabb framerate-re hajt

A Microsoft az E3-as konferenciáján megerősítette, már dolgoznak a következő generációs Xboxon. Egy későbbi videóinterjúban Phil Spencer aztán elárulta, mi is a fő cél az új konzolnál.

E3 2018: 2020-ban jöhet az új Xbox-család

Újabb pletykákat szállított a Thurott.com szerkesztője, Brad Sams, az úriember ezúttal arról írt, hogy a Microsoft 2020-ban tervezi boltokba küldeni az idei E3-as konferenciáján beharangozott konzoljait.

E3 2018: Előrendelhető az Xbox Adaptive Controller

A mai naptól kezdve végre előrendelhetővé tette a Microsoft a fogyatékkal élők számára készített Xbox Adaptive Controllert. A vállalat reményei szerint a játékok mostantól végre még több ember életét tölthetik meg boldogsággal.

E3 2018: A Microsoft már az új Xboxokon dolgozik

Phil Spencer a Microsoft-konferencia záróbeszédében elhintette, hogy a redmondi cég mérnökei már a következő Xbox konzolokon dolgoznak. Konkrétumokat nem árult el persze, de van üzenetértéke a dolognak.