Outcast: Second Contact PC

Az 1999-es klasszikus újragondolása az eredeti fejlesztőgárdával.
1620752400

Megint bevásárolt a THQ Nordic

Nem lassít a THQ Nordic, a kiadó újabb három fejlesztőcsapatot kebelezett be a minap, így a Kaiko, a Massive Miniteam és az Appeal Studios brigádját is hozzácsapta a portfóliójához.
1553625000

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.
1547193612

Ismét lecsapott a THQ Nordic pénztárcája

A THQ Nordic pont ugyanúgy kezdi az idei évet, ahogy befejezte a tavalyit. Ezúttal az Outcast jogait vásárolták meg az Appeal Studiostól, ami talán azt is előrevetíti, hogy folytatást kaphat a kultcím.
1542956441

Ingyen tölthető az Outcast: Second Contact

Tavaly jelent meg az Infogrames klasszikus nyitott világú játékának remake-je, az Outcast: Second Contact. A Humble Store jóvoltából most néhány napig ingyen bezsákolhatjuk a címet, amely jó pár órára elvarázsolhatja a műfaj rajongóit.
1512746400

Outcast: Second Contact teszt

Az 1999-ben megjelent Outcast messze túlmutatott a korszak akkori akció-kalandjátékain. A belga Appeal játékának innovatív megoldásai még ma is megállják a helyüket, kár, hogy a körítés ebbe olykor csúfosan belerondít.
1510755060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!
1509094809

Megvan az Outcast: Second Contact dátuma

Noha a pletykák októberi premierről szóltak, végül novemberben kerül a boltokba az Outcast remake-je az Appeal Studio jóvoltából. Ennek örömére egy vadiúj trailert nézhettek meg, amely a főhősre koncentrál.
1505311203

Október elején jön a Outcast: Second Contact?

Az Appeal Studio ugyan hivatalosan még mindig nem erősített meg semmit, de ha hinni lehet az amerikai GameStopnak, akkor már tudjuk, hogy napra pontosan mikor jelenik meg az Outcast: Second Contact.
1505196002

Így fedezzük fel az Outcast: Second Contact világát

Az Appeal Studio kiadott egy új gameplay videót az Outcast remake-jéről. Ezúttal a felfedezésen lesz a hangsúly, megismerjük a világ különböző régióit és az ott élő NPC-ket. Már közeleg a megjelenés!
1499529645

Outcast: Second Contact - Okasankaar mocsarai

Az Appeal csapata szorgalmasan tolja ki az újabb és újabb pályamustrákat az Outcast remake-jéről. Ezúttal Okasankaar lápvidékére kalauzolják a játékosokat, amely egyedi lényekkel és törzsekkel várja a hősünket.