Diablo III: Reaper of Souls PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Készül a Diablo III első kiegészítőlemeze, a Reaper of Souls.
1497976209

Diablo III - már tudjuk, mikor jönnek a nekromanták

A Blizzard végre bejelentette a Diablo III következő fizetős kiegészítőjének árát és dátumát. A Necromancer Class Pack a jövő héten élesedik a legújabb tapasszal együtt, és 15 dollárt kóstál majd. Most újra belenézhetünk.
1497879054

Diablo III - vessünk egy pillantást a Challenge Riftre!

A Blizzard még tavaly hintette el, hogy a véletlenszerű Greater Rift kazamaták mellett egy új mód is bekerül a Diablo III-ba. Végre közelebbről is megnézhetjük az új kihívásokat, melyek a közelgő 2.6.0-s frissítéssel élesednek.
1496754001

Lebukott a Diablo III: Eternal Collection

Nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzard még egy bőrt lehúz a Diablo III-ról. Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szellőztette meg, hogy érkezik az Eternal Collection, amely az akció-RPG eddigi legteljesebb kiadása.
1496394018

Diablo III - így indul a Necromancer-kampány

Reméljük, már nem kell sokat várunk a Diablo III Rise of the Necromancer című kiegészítőjére, melyben egy új játszható kaszttal, a nekromantával bővül a felhozatal. Most megnézheted a nyitóanimációját.
1490373000

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.
1490117416

Diablo III - konzolokra is jönnek a szezonok

A Blizzard egy régi adósságát törleszti hamarosan: a PC-n már megszokott Seasons funkciót végre a konzolos verziókban is elérhetővé teszi. Szezonális karaktert indíthatunk, és különleges kihívásokat teljesíthetünk jutalmakért.
1489575620

Diablo III - akcióban a nekromanta

A tavalyi BlizzConon jelentették be, hogy idén új játszható karakterrel, a nekromantával bővül a Diablo III: Reaper of Souls (és a konzolos Ultimate Edition). Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a fekete mágiával operáló kisasszonyt.
1483598139

Frissítve: Hamarosan itt a Diablo remake-je

A Blizzard Entertainment egy új trailerben magyarázza el, mi várható Diablo III hamarosan megjelenő frissítésében, az Anniversary Patchben, amellyel végre elstartol a The Darkening of Tristram event is. Ez lesz az első Diablo remake-je.
1483016438

Húszéves a Diablo, a Blizzard ünnepel

Holnapután, azaz december 31-én ünnepli húszéves születésnapját az első Diablo. Az évfordulóról a fejlesztők is megemlékeznek: a cég szinte minden játékában Diablo témájú eventek indulnak.
1478527200

Blizzard: nem lesz különálló Diablo-remake

A PC Gamer a hétvégi BlizzConon leült a Diablo III dizájnerével, Travis Dayjel és a produkció rendezőjével, John Lagrave-vel, akik többek között azt is elárulták, miért nem különálló remake formájában tér vissza az eredeti Diablo.