EndWar Online PC

A Tom Clancy’s EndWar Online egy böngészőben futtatható, ingyenes MOBA-cím.
1472380200

Bezár a Ghost Recon Phantoms

A Ubisoft úgy döntött, hogy leállítja négy free-to-play címének szervereit, így még ebben az évben bezár a Ghost Recon Phantoms, a The Mighty Quest for Epic Loot, a Might & Magic: Duel of Champions és az Endwar Online.
1449236120

Elstartolt az EndWar Online nyílt bétája

Kilépett a zárt bétastátuszból a Tom Clancy's EndWar Online, így minden érdeklődő kipróbálhatja a free-to-play stratégiát, melyben egy parancsnokot személyesítünk meg.
1396087231

A hétvégén kipróbálható az EndWar Online

A Ubisoft ezen a hétvégén kitárta az EndWar Online szervereit, így minden érdeklődő kipróbálhatja a még fejlesztés alatt álló taktikai játékot. Ádáz harc dúl a Föld megmaradt erőforrásaiért, le ne maradj róla!
1393315257

EndWar Online - egy szelet háború

Böngészőben futtatható MOBA-ként élet újjá az EndWar, ráadásul a multis címet minden érdeklődő kipróbálhatja a hétvégén, még a hivatalos zárt bétateszt előtt. Addig is egy akciódús teaserrel kell beérnünk.
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.
1378827047

Böngészőben fut az ingyenes EndWar Online

Fény derült a Tom Clancy’s EndWar Online-ra, amely egy böngészőkben futtatható, ingyenes MOBA lesz az EndWar univerzumában. Az európai és az orosz haderők esnek egymásnak, s számost hőst küldhetünk csatába.