Warhammer 40.000: Storm of Vengeance Mobil, PC

Ezt is megéltük MOBA készül a Warhammer 40.000 alapján.

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.

Látnivalókon az új Warhammer 40.000-játék

Megérkeztek az első részletek és látnivalók a Warhammer 40.000: Storm of Vengeance-ről, amiről ugyan eredetileg azt mondták, hogy MOBA lesz, most viszont inkább úgy tűnik, hogy a Plants vs. Zombiesra hajaz.

MOBA készül a Warhammer 40.000 alapján is

Ezt is megéltük: a Warhammer 40.000 alapján is MOBA készül, méghozzá nem más fejleszti, mint a brit Eutechnyx frissen alakult mobilos divíziója. A Storm of Vengeance a jövő év elején érkezik.