The Wolf Among Us: Episode 2 - Smoke and Mirrors IPHONE, Mobil, PC, PS3, Vita, X360, XBOXONE

A második epizódban Bigby tovább nyomoz a szövevényes gyilkossági ügyben.
1537803005

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.
1500391020

Vajon milyen bejelentéssel rukkol elő a Telltale?

A tegnapi híresztelések alaptalannak bizonyultak, több mint valószínű, hogy nem a The Wolf Among Us második évadáról hullik majd le a lepel a hétvégén. Közben a Batman folytatása is a találgatások tárgyává vált.
1421164806

Készül a Telltale második saját címe

A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.
1412942440

The Wolf Among Us - megvan az új verziók dátuma

A Telltale Games egy újabb adósságát törlesztette. A csapat megerősítette, hogy november elején érkezik dobozos és letölthető formában a The Wolf Among Us PS4-es, Xbox One-os és PS Vitás változata.
1404460852

A jövő héten jön a The Wolf Among Us fináléja

Az ígéreteknek megfelelően a Telltale Games bejelentette a The Wolf Among Us évadfináléjának megjelenési dátumát. Az ötödik epizódot a jövő hét folyamán tölthetjük le, itt az új trailer is!
1401526832

Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.
1396425637

Előzetesen a The Wolf Among Us: Episode 3

A Telltale Games kiadta a The Wolf Among Us: Episode 3 - A Crooked Mile launch trailerét, ami azért is furcsa, mert a készítők még nem erősítették meg a pontos megjelenési dátumot. De közel van, nagyon közel.
1392807855

The Wolf Among Us: E2 - Smoke and Mirrors teszt

Folytatódik a The Wolf Among Us, mely a Bill Willingham több díjat is bezsebelt Fabulák című képregényének előzményeit meséli el. A főhős továbbra is Bigby, a történet még fordulatosabb, azonban most egy kicsit kevesebbel kell beérnünk játékidő szempontjából.