Hazard Ops PC

A Yingpei Games multira kihegyezett zombis lövöldéje. Totálisan egyedi alkotás...
1405580445

Elindult a Hazard Ops nyílt bétatesztje

Az Infernum bejelentette, hogy nyílt bétafázisba lépett a tengerentúlon Zombies Monsters Robots címet viselő online lövöldéje. Ha kellő késztetést érzel némi önfeledt kooperatív és kompetitív akcióra, csapj le rá!
1402647562

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.
1398340819

Átkozottul menő traileren a Hazard Ops

Úgy hiszem, a Hazard Ops legújabb előzetese tökéletesen visszaadja a játék esszenciáját. Semmi különös nincs benne, csupán azt tudatosítja bennünk, hogy mennyire menő "szétrúgni az ellenség valagát".
1397732435

Májusban indul a Hazard Ops zárt bétatesztje

Ám egyelőre csak Észak-Amerikában, de van egy olyan érzésünk, hogy az európai játékosoknak sem kell sokáig várniuk a korai tesztlehetőségre. A bétában egyébként két kooperatív módot találunk.
1397545243

Megvan a Zombies Monsters Robots európai címe

A Yingpei Games a múlt hónapban jelentette be a Zombies Monsters Robotsot, ám a kooperatív lövölde Európában Hazard Ops néven fut majd. Már azt is tudjuk, hogy a játék a harmadik negyedévben jelenik meg.
1395918007

Zombies Monsters Robots - képek és trailer

Az En Masse Entertainment és a kínai Yingpei Games formálisan is bejelentette a múlt heti GDC-n leleplezett Zombies Monsters Robotsot. A kooperatív örömökre kihegyezett TPS-ről most egy raklapnyi látnivalóval szolgálhatunk.
1395406816

Zombies Monsters Robots a Yingpei Gamestől

A korábban Epic Games China néven futó csapat bemutatta legújabb multiplayerre kihegyezett zombis lövöldéjét, a Zombies Monsters Robotsot, melyben lesz PvP és hordamód is, mindezt pedig third person nézetben élvezhetjük.