Hunt: Showdown PC, PS4, XBOXONE

A Crytek online szörnyvadászós játékot készített.
Típus: Akció, coop, szörnyes, TPS

Rövid kedvcsinálón a Hunt: Showdown

Nem véletlen, hogy a Crytek nagyon nyomja legújabb játékát, a Hunt: Showdownt, az elmúlt időszak kudarcai után ugyanis ez lehet a stúdió első olyan játéka, ami talán kihúzza őket a pácból.

GDC 2018: Videón a CryEngine 5 képességei

A Crytek is megmutatta, mire képest most a CryEngine 5 - az alany a cég közelgő belső nézetes PvP-játéka, a Hunt: Showdown. Van itt minden: a karakterektől elhajló növényzet, globális bevilágítás és így tovább.

Hunt: Showdown - befutott az Early Access-verzió

A zárt alfatesztelést követően a Crytek élesítette a Hunt: Showdown Early Access-verzióját. A játék korai hozzáférésű változata 30 dollárt kóstál, és körülbelül egy évig tart majd, míg véglegesítik a tartalmát.

Hunt: Showdown - kezdjük az alapokkal!

A héten kezdetét vette a Hunt: Showdown zárt alfatesztelése, amelyre fokozatosan hívják be a játékosokat az Early Access-verzió megérkezése előtt. A játék új kedvcsinálója egy oktatóvideó, amely az alapokat mutatja be.

Hunt: Showdown - közeledik a zárt alfateszt

A Crytek bejelentette, hogy a hónap végén veszi kezdetét a Hunt: Showdown zárt alfatesztje, amelyre véletlenszerűen válogatják be a játékosokat. A tesztelés során folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak.

Télen indul a Hunt: Showdown zárt alfatesztje

A Crytek elhintette, hogy a tél folyamán több zárt alfatesztet is kap a Hunt: Showdown PC-n. Erre még a múlt hónapban bejelentett Early Access-verzió premierje előtt sor kerül, talán már decemberben.

Hunt: Showdown - rajtol az Early Access

Az IGN jóvoltából a héten már látható volt egy tartalmas Hunt: Showdown-bemutató, amit az egykori Darksiders-készítők most friss, minden fontos tudnivalót bemutató trailerrel fejeltek meg.

Hunt: Showdown - tizenkét perc szörnyvadászat

Habár a Crytek pénzügyi gyengélkedése miatt nem ment simán a fejlesztése, úgy tűnik, mostanra egyenesbe jött a Hunt: Showdown. Az IGN jóvoltából tizenkét percen át nézegethetitek, hogy mit ígér nekünk a srácok szörnyvadászós címe!

Hunt: Showdown - itt a harmadik fejlesztői videó

Nemrégiben a fegyverekről esett szó a Crytek legújabb játéka, a Hunt: Showdown kapcsán. Azt már tudjuk tehát, hogy mivel lőjünk, most pedig az is kiderült, hogy hol fogunk lőni.

GC 2017: Hunt: Showdown - mindent a fegyverekről

A Crytek alapos újragondoláson átesett kooperatív FPS-e ezúttal egy fejlesztői naplóval számít a figyelmetekre. Bizony, nem mindegy, milyen fegyverrel esünk neki az éjszaka rémségeinek - erről szól a videó.