Hunt: Showdown PC, PS4, XBOXONE

A Crytek online szörnyvadászós játékot készített.
Típus: Akció, coop, szörnyes, TPS

Hunt: Showdown - előzetesen az új térkép

A Crytek igencsak vegyes fogadtatásnak örvendő játékával kapcsolatban rengeteg kritika érkezett a meglehetősen kevés tartalom miatt. Most azonban úgy néz ki, hogy a Crytek megkezdte a hibaelhárítást, érkezik a játék második pályája.

Teaseren a Hunt: Showdown második pályája

A közösség már régóta feni a fogát a Hunt: Showdown második térképére. A Crytek most egy rövid teaser videóval hergeli a rajongókat, néhány képkockát már láthatunk a Lawson Delta pályáról.

GC 2018: Xboxra is jön a Hunt: Showdown

A Microsoft az Inside Xbox @ Gamescom eventen bejelentette, hogy a Crytek multira kihegyezett belső nézetes shootere hamarosan elstartol az Xbox Game Preview programjában. A dátumra még várni kell, a trailerre nem.

Ingyen játszható a hétvégén a Hunt: Showdown

Ha kíváncsi vagy a Crytek PvEvP akciójátékára, de eddig még nem ruháztál be a korai hozzáférésben leledző címre, akkor ezen a hétvégén kipróbálhatod a Steamen. Louisiana mocsárvidéke várja a bátor szerencsevadászokat!

Hunt: Showdown - lopakodásra fel!

Végre lesz értelme a lopakodásnak! A Hunt: Showdown legújabb javításában kezdenek szállingózni azok a fegyverek és részletek, amiket még az E3-on villantottak meg. Reszkethetnek a mocsári szörnyek, itt a számszeríj és a dobókés.

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.

Hunt: Showdown - új tartalommal bővül a játék

Végre megkapja az első nagyobb javítását a Hunt: Showdown. A Crytek idén február óta korai hozzáférésű státuszban elérhető kooperatív túlélőjátékába többek közt új fegyverek és átdolgozott helyszínek érkeznek.

Rövid kedvcsinálón a Hunt: Showdown

Nem véletlen, hogy a Crytek nagyon nyomja legújabb játékát, a Hunt: Showdownt, az elmúlt időszak kudarcai után ugyanis ez lehet a stúdió első olyan játéka, ami talán kihúzza őket a pácból.

GDC 2018: Videón a CryEngine 5 képességei

A Crytek is megmutatta, mire képest most a CryEngine 5 - az alany a cég közelgő belső nézetes PvP-játéka, a Hunt: Showdown. Van itt minden: a karakterektől elhajló növényzet, globális bevilágítás és így tovább.

Hunt: Showdown - befutott az Early Access-verzió

A zárt alfatesztelést követően a Crytek élesítette a Hunt: Showdown Early Access-verzióját. A játék korai hozzáférésű változata 30 dollárt kóstál, és körülbelül egy évig tart majd, míg véglegesítik a tartalmát.