inFamous: First Light PS4

A Second Son spin-off sztorijaként önállóan megjelenő kiegészítő, melyben Fetch történetét követhetjük végig.
1656697020

Sucker Punch: az inFamous és a Sly Cooper sem kap folytatást egyelőre

Miután az utóbbi években többször is hallottunk arról, hogy folytatódhat a Sly Cooper-sorozat, viszonylag érdekes fejlemény, hogy a Sucker Punch leszögezte: nincs tervben a folytatás, és új inFamous sem készül egyelőre.
1558940447

Tízéves lett az inFamous

A PlayStation 3 egyik nagy húzócíme, az inFamous tegnap ünnepelte tizedik születésnapját. A fejlesztő, a Sucker Punch ennek apropóján számos korai tervet és kulisszatitkot osztott meg a nyitott világú szuperhősös címről.
1498464034

Kimaradt az E3-ról a Sucker Punch új játéka

A Sony szerint attól, hogy nem mutatták be az expón, az inFamous fejlesztőinek új címe még mindig fejlesztés alatt van. Érthető, hogy más játékkiállításra is szeretnének hagyni némi puskaport. Ha minden igaz, teljesen új IP lesz.
1420010337

PlayStation Plus - a januári ingyenes játékok

Nemcsak az Xbox Live Gold-előfizetők, hanem a PlayStation Plusra feliratkozók számára is remekül rajtol majd a következő év, a januári ingyenes játékok között ugyanis találunk inFamoust, Prototype-ot és Duke Nukem 3D-t is.
1415130300

PlayStation Plus - AAA-címet kapnak a PS4-esek

De csak decemberben. Úgy tűnik, a Sony is érzi, hogy a PS4-en játszók is szeretnének valami AAA-címet a PlayStation Plus-előfizetésük mellé, ezért nem is várt addig a bejelentéssel.
1410877800

Brit toplista: a Destiny legyűrte a Watch Dogsot is

Az nem meglepő, hogy a Destiny kapásból a brit toplista élén nyitott, az viszont már érdekesebb, hogy a Bungie FPS-e lett az Egyesült Királyság eddigi legjobban rajtolt vadonatúj IP-je.
1410522610

InFamous: First Light teszt

Az InFamous: First Light megállja a helyét, mint viszonylag olcsó, különálló kiegészítő, és jó belépési pontot jelent az újoncoknak. De semmit nem tesz hozzá az InFamous-világhoz, inkább elvesz belőle.
1409068800

Négyperces inFamous: First Light játékmenet

Holnap jelenik meg a PlayStation Networkön az inFamous: Second Son önállóan is futtatható kiegészítője, a First Light, melynek főhősnőjét követve most egy négyperces ízelítőt tekinthettek meg.
1408982400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy közeleg az iskola rajtja és a nyár vége, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is - logikus, hiszen nyáron nem lehet tanulás helyett játszani. Lássuk a vakáció utolsó hetének premierjeit!
1408881600

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!