God of War (2018) PS4

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
Típus: Akció, TPS

Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan...

Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték-eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.

Brit toplista: Kratos továbbra is megállíthatatlan

Már négy hete vezeti a God of War az Egyesült Királyság best-seller listáját. Második helyen ismét a Donkey Kong Country: Tropical Freeze végzett, ami nem rossz teljesítmény, hiszen egy 2014-es játék újrakiadásáról van szó.

God of War - megérkezett a fotómód

Ha minden vágyad az, hogy káprázatos screenshotokat lőj a God of Warban, akkor itt az alkalom! Megérkezett a játék legújabb, 1.20-as frissítése, amely élesíti a fotómódot, és végre a feliratok méretét is növelhetjük.

Brit toplista: továbbra is a God of War az élen

A megjelenését követő harmadik héten sem talált legyőzőre Kratos skandináv kitérője, igaz, a frissen megjelent, nagy visszatérő Donkey Kong Country: Tropical Freeze azért majdnem megszorongatta a spártai harcost.

A legjobban fogyó PS4-exkluzív lett a God of War

Kratos skandináv kalandja nem csak kritikailag sikeres. A Sony bejelentette, hogy a God of War minden idők legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címe lett, az első három nap eladásait figyelembe véve, még az Uncharted 4-et is lenyomta.

További öt résszel is bővülhet még a God of War

Különleges kiadást kapott a Kotaku állandó podcastje, a Kotaku Splitscreen, aminek a vendége a legutóbbi God of Wart is rendező Cory Barlog volt. Sok mindenről szó esik a beszélgetés során, de a legérdekesebb rész mégis a sorozat jövőjét taglalja.

Brit toplista: Kratos továbbra is az élen

A God of War trónja a második héten sem ingott meg az Egyesült Királyságban, ahogy a Far Cry 5-től sem tudták elvenni az ezüstérmet. A Nintendo papírkarton-kiegészítője, a Labo Variety Kit a harmadik helyen nyitott.

Brit toplista: rekorder a God of War és a Yakuza 6

Kratos skandináv ámokfutása letaszította a trónról a Far Cry 5-öt, és a God of War lett a frencsájz történetének legjobban fogyó darabja a briteknél. A Sega is hasonló debütöt ért el a Yakuza 6: The Song of Life-fal.

God of War - harci tippek és trükkök

A hétvégén sem maradt parlagon a PlayStation YouTube-csatornája, a készítők két oktatóvideót tettek közzé a God of Warról. Ha túl izzasztónak találod a szörnyekkel vívott harcot, érdemes megfontolni a tanácsokat!

Ilyen lesz a God of War fotómódja

Habár tegnap jelent meg Kratos legújabb kalandja, egy fontos funkció kimaradt a God of Warból: a a fotómód, amivel bárki látványos screenshotokat készíthet a játékból. A funkció egy közelgő frissítéssel élesedik.