God of War (2018) PS4

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
Típus: Akció, TPS

Brit toplista: Kratos visszatért az élre

A brit toplista rendkívüli mértékben átalakult múlt hét óta; a God of War ismét képes volt megszerezni az első helyet, illetve jócskán akadtak olyan címek is, melyek tíznél is több helyet léptek felfele a listán.

God of War - boldog apák napját!

Hivatalosan tegnap tartották az apák napját, amiről a játékvilág is igyekezett megemlékezni. Így tett a Sony is, akik a God of War apa-fia kapcsolata előtt tisztelegve összedobott egy videót az ünnep alkalmából.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: God of War - jön a New Game+

A God of War által gerjesztett hullámok nem akarnak csillapodni, a Sony fejese, Shawn Layden elhintette, hogy mi várható a jövőben Kratos háza táján. Sztorikiegészítő egyelőre nincs, van helyette viszont New Game+.

Brit toplista: tarolt a Vampyr

Hiába tombol múlt hét óta az E3-láz, a brit vásárlókat ez nem feltétlenül hatotta meg, így a Vampyr megjelenésének alkalmából bátran a pénztárcájukba nyúltak. A Dontnod vérszívós kalandja egyből az élen nyitott.

Nagyot ment az első hónapjában a God of War

A Sony elnöke, John Kodera a cég idei Investor Relations Day rendezvényén jelentette be, hogy Kratos visszatérése annyira jól sikerült, hogy a megjelenés óta eltelt egy hónap alatt már 5 millió példányt adtak el a játékból.

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan...

Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték-eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.

Brit toplista: Kratos továbbra is megállíthatatlan

Már négy hete vezeti a God of War az Egyesült Királyság best-seller listáját. Második helyen ismét a Donkey Kong Country: Tropical Freeze végzett, ami nem rossz teljesítmény, hiszen egy 2014-es játék újrakiadásáról van szó.

God of War - megérkezett a fotómód

Ha minden vágyad az, hogy káprázatos screenshotokat lőj a God of Warban, akkor itt az alkalom! Megérkezett a játék legújabb, 1.20-as frissítése, amely élesíti a fotómódot, és végre a feliratok méretét is növelhetjük.