Sid Meier's Starships MAC, PC

Körökre osztott stratégiai játék, melyben ezúttal egy űrhajó flottát kell irányítanunk.
1453873800

Frissítve: Firaxis-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal is ütős ajánlattal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, legfrissebb akciójukban Firaxis-játékokra csaphatsz le. Egy dollárért már tiéd lehet az XCOM rebootja, tizenötért pedig a Civilization: Beyond Earth is behúzható.
1426143656

Minden, amit a Sid Meier’s Starshipsről tudnod kell

Ma jelenik meg a Sid Meier’s Starships, ennek örömére a Firaxis megosztott velünk egy minden részletre kiterjedő gyorstalpalót a játékról. Nem tudod, hogy mi fán terem ez a körökre osztott 4X stratégia? Akkor jól figyelj!
1425931620

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.
1424851233

Márciusban jelenik meg a Sid Meier’s Starships

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Sid Meier nevével fémjelzett Starships, amiben egy űrhajóflotta menedzselése és irányítása lesz a feladatunk. A játék márciusban fog megjelenni, nemcsak PC-re.
1422716400

Az első gameplay jelenetek Sid Meier új játékából

A Sid Meier's Starships még a múlt hét elején mutatkozott be, gameplay jeleneteket viszont csak most kaptunk belőle először. Nem is keveset, a készítők a Twitchen streamelték a játékot egy bő félórán át.
1421674005

Sid Meier's Starships bejelentés

Új körökre osztott stratégiai játék készül a Firaxis műhelyében PC-re, Mac-re és iPadre. Sid Meier ezúttal egy űrhajóflotta menedzselését és irányítását adja a játékosok kezébe.