Devil May Cry 4: Special Edition PC, PS4, XBOXONE

PC-n, PS4-en és Xbox One-on kap új kiadást a Devil May Cry 4.
Típus: Akció, hack and slash

Devil May Cry 4: Special Edition - Nero is kaszabol

Vergil és Dante után már csak egyetlen szereplő karakterbemutatója lógott a levegőben. A Capcom most Nero harcmodorába enged bepillantást, az úriember a Vörös királynőnek nevezett karddal vág rendet az ellenség soraiban.

Devil May Cry 4: Special Edition - akcióban Dante

Vergil és a végzet asszonyai után végre a főszereplőt, Dantét is megcsodálhatjuk akció közben a Devil May Cry 4: Special Editionben. A kifogástalan minőségű videó részletesen bemutatja a karakter harci stílusát.

Devil May Cry 4: SE - a végzet asszonyai

Új trailer érkezett a Devil May Cry 4: Special Editionből, melyben ezúttal Lady és Trish kapják a főszerepet. A két hölgy játszható lesz az új kiadásban, a friss trailerben pedig harc közben is megnézhetjük őket.

Jövő hónapban jön Devil May Cry 4: Special Edition

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Devil May Cry negyedik részének felújított változata, ami a korábbi hírekkel ellentétben mégis minden platformra egyszerre, június végén fog megjelenni.

Devil May Cry 4: Special Edition - Vergil akcióban

Dante mellett természetesen Vergil is irányítható lesz a Devil May Cry 4: Special Editionben. A fickó harcmodora némileg módosult az eredeti verzió óta, de továbbra is változatos repertoárt vet be a démonok ellen.

Devil May Cry 4: Special Edition - pizzás dobozzal

Ötletes gyűjtői kiadást kap a Devil May Cry 4: Special Edition, legalábbis Japánban egész biztosan: a játék limitált példányszámban elérhető változata egy pizzás dobozban érkezik majd!

Frissítve: Devil May Cry 4: Special Edition júniusban

A Famitsu legfrissebb száma szellőztetett még némi plusz információt a Devil May Cry 4 felújított kiadásáról, a Special Editionről. Többek között a megjelenési dátumot is megtudtuk.

A Devil May Cry 4 is kap egy új kiadást

Nem elírás, a DmC: Definitive Edition mellett a Devil May Cry 4: Special Edition érkezését is bejelentette a Capcom - igaz, ez utóbbiról messze nem tudunk annyit, mint a Ninja Theory játékáról.