Need for Speed PC, PS4, XBOXONE

Egy év kihagyás után mutatkozott be az új NFS, mely egy reboot lesz.
Típus: Autós, éjszakai, Verseny

GC 2015: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Ma délelőtt 10-kor az EA folytatja a konferenciák sorát Kölnben. Már biztos, hogy új gameplay jeleneteteket láthatunk a Mirror's Edge: Catalystről és a Star Wars: Battlefrontról is. Kattints, és semmiről sem maradsz le!

GC 2015: Need for Speed - legyél te is ikon!

Az EA gamescomos konferenciáját a Need for Speed prezentációja nyitotta. A játék tömve lesz élőszereplős átvezetővel, számos valódi autóversenyző és autóépítő működik közre a fejlesztésben.

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

GC 2015: EA-konferencia is lesz, elmondjuk, mikor

Az idei Gamescomon jó eséllyel csak két konferencia lesz, a Microsoft és az Electronic Arts bemutatózik majd egy sort. A redmondiak már elmondták, az EA pedig most jelentette be, hogy mikor kezdődik a műsoruk.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Megérkezett az új Need for Speed trailere

A korábban már bemutatott vadonatúj Need for Speed is megkapta a maga előzetesét. Az új felvonás erősen épít az Undergroundban megismert testreszabásra és a Carbonból ismert nyílt világra. Katt a trailerért!

E3 2015: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Andrew Wilson csapata ezúttal is számos bejelentéssel és látnivalóval készül. Lesz itt Mirror's Edge, Star Wars: Battlefront és bemutatkozik az új Need for Speed is! A Gamekapocs liveblogja az egészet élőben közvetíti.

Állandó internetkapcsolat kell az új NFS-hez

Egy rajongó kérdésére válaszolva árulták el a fejlesztők, hogy a Rivals után a 2015-ös Need for Speedhez is elengedhetetlen lesz az állandó internetkapcsolat. Cserébe több lehetőséget és nagyobb élményt ígérnek.

Kiszivárgott az új Need for Speed dátuma

Az Xbox Games Store-on megjelent a nemrég bejelentett új Need for Speed-játék adatlapja, ami az új információkat is tartalmazó leírás mellett a játék megjelenési dátumát is felfedte. Állítólag november elején érkezik az új rész.

Bemutatkozik az új Need for Speed

Az ígéreteknek megfelelően ma végre leleplezték az új Need for Speedet, mely egy reboot lesz, így számozást és alcímet sem kapott. A kattintás után megnézhetitek a trailert is.