Ace Combat 7 PS4

A sorozat immáron húsz éves, így új részt kapunk ezúttal PS4-re.
Típus: repülőszimulátor

Berepült az Ace Combat 7, nézzünk bele az elejébe!

A kiadó megadta a felszállási engedélyt, így végre a boltokba került az Ace Combat 7: Skies Unknown. Nehéz szülés volt - több csúszást böjtöltünk ki -, de az arcade repülős címek rajongói egy újabb gyöngyszemmel gazdagodtak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!

Premier előtti utolsó előzetesen az Ace Combat 7

Egyelőre a kifutón áll és vár az Ace Combat 7, de hamarosan a felszállási engedélyt is megkapja a játék legújabb felvonása. A közeledő premier alkalmából az utolsó vásárláscsalógató előzetes is befutott.

Ace Combat 7: Skies Unknown - ilyen lesz a multi

Az Ace Combat-franchise legújabb epizódjával kapcsolatban azt nem mondhatjuk, hogy egy alulreklámozott címről lenne szó; a lassan már napi rendszerességgel érkező trailerek után íme, a multiplayerről készült előzetes.

Így kezdődik az Ace Combat 7: Skies Unknown

A Bandai Namco közzétette a jövő héten érkező Ace Combat 7: Skies Unknown nyitóvideóját. Az egyelőre csak japán nyelven elérhető klip egy poros, sivatagi hangárból indítja a történetet.

Szállingóznak az Ace Combat 7-es repülők

Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb rövid előzetesek az Ace Combat 7: Skies Unknown repülőgépes arzenáljáról. A megjelenésre ugyan még várni kell, de legalább a változatosságra garantáltan nem lesz panasz.

Ace Combat 7 - új képek, részletek a multiról

Egy rakás új screenshottal és néhány új információval kedveskedik a fotelpilótáknak a Bandai Namco. Utóbbiak a többjátékos módra fókuszálnak: a szokásos Team Deathmatch mellett egy egészen sajátos Battle Royale módot is kapunk.

Vadászgépmustra az Ace Combat 7-tel

Bő egy hónap múlva érkezik a Bandai Namco arcade repülős címe, és addig sem maradunk látnivalók nélkül. A kiadó rendszeres időközönként jelentkezik majd gépbemutató videókkal - kettőt már meg is kaptunk!

Ace Combat 7 - repülés Strangereal fellegei között

Az idei Golden Joystick Awards díjátadóján debütált az Ace Combat 7: Skies Unknown piszok hangulatos előzetese. Talán még sosem volt ennyire felemelő érzés a felhők hasítása.

Ace Combat 7 - középpontban a fejlődés

Ugyan a Bandai Namco háborús repülőgépes játéka csak a jövő év során érkezik, mégis hétről-hétre újabb érdekességekkel lep meg minket a kiadó. Ezúttal a testreszabható vadászgépek és a pilóták fejlődési lehetőségeit ismerhetjük meg.