Call of Duty: Infinite Warfare PC, PS4, XBOXONE

A Ghostsnak annyi, Infinite Warfare címmel érkezett az új Call of Duty.
1481374800

Ezek voltak az év legnépszerűbb trailerei

A YouTube is évet zár, a minap például közzétette a tíz legnépszerűbb játékelőzetes listáját. Nem meglepő módon a Battlefield 1 lett az aranyérmes, de akadnak itt más érdekességek is.
1480945320

Brit toplista: ezüstérem az új Final Fantasynek

Amíg a Final Fantasy XV remek rajtot vett és egészen a második helyig jutott a múlt heti premierjét követően, addig a Ubisoft csúfosan leszerepelt sportjátékával. A Steep ugyanis csak a huszonnegyedik helyig tudta feltornázni magát.
1480340415

Brit toplista: alulmaradtak a Pokémonok

Hiába produkált elképesztően erős nyitányt a Pokémon Sun és Moon párosa, a Black Friday alaposan megkavarta a helyezéseket, így a Nintendo két játéka a biztató kezdés ellenére is csak a harmadik és negyedik helyen kezdett.
1479726000

Brit toplista: gyengén kezdett a Watch Dogs 2

Közel sem produkált olyan jó nyitányt a Watch Dogs második része, mint az első, a játék még a másfél hetes Call of Duty: Infinite Warfare-t sem tudta legyőzni. A Ubisoft hivatalos számaira még várunk.
1479138360

Call of Duty: Infinite Warfare teszt

Miután a Call of Duty a Naprendszert és a távoli jövő hadviselését dobta be tétként idén őszre, a legfőbb rivális pedig az első világháborút, a játékosok reakciója nem sok jót ígért az Activisionnek. Tényleg ilyen a nagy baj?
1479132005

Brit toplista: nem rajtolt jól a Dishonored 2

Hiába zuhantak nagyot a Call of Duty: Infinite Warfare eladásai, az Infinity Ward játéka simán megőrizte múlt heti első helyét. Az újoncok közül senki, még a Dishonored folytatása sem tudott maradandót alkotni.
1478513400

Brit toplista: az élen kezdett a Call of Duty, de...

Egyszerre örülhet és szomorkodhat az Activision. Habár a Call of Duty: Infinite Warfare rajtja a sorozathoz mérten csalódást keltő, még így is az év egyik legjobb nyitányát hozta össze a legújabb rész.
1478358014

Nagyon megy az Activision-Blizzard szekere

A kiadó legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentése szerint a cég két év alatt megduplázta a havi aktív felhasználóinak számát. Továbbá a bevételei is több mint 50 százalékkal növekedtek.
1478174400

YOLO-módot is tettek az új Call of Dutyba

Habár a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenése csak holnap várható, egyre több részlet szivárog ki az Infinity Ward új fejlesztése kapcsán. Az is kiderült például, hogy egy extrémnehéz YOLO-mód is helyet kapott benne.
1478073628

20 percig mozog az Infinite Warfare zombimódja

Eddig nem sokat láttunk a Call of Duty: Infinite Warfare zombimódjából, de szerencsére a fejlesztők legutóbbi livestreamje a Zombies in Spacelandre koncentrált. Mindent áthat a nyolcvanas évek hangulata.