Spider-Man (2018) PS4

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.
Típus:

Spider-Man: The City That Never Sleeps teszt

A Spider-Man három részből álló DLC-csomagja, a The City That Never Sleeps ugyan nem nevezhető korszakalkotó vagy éppen emlékezetes bővítménynek, de Pókember jövőjének azért elég jól megalapoz.

GDC Awards - díjesőre számíthat a Red Dead 2

Márciusban osztják ki az éves Game Developers Choice Awards-díjakat. Az idei rendezvény előtt a szervezők közzétették a jelöltek listáját, a Rockstar vadnyugati játéka pedig hét fontos kategóriában is ott van.

Spider-Man - befutott a Silver Lining DLC

A The City That Never Sleeps történetközpontú DLC-sorozat utolsó felvonásaként megérkezett a Silver Lining névre keresztelt kiegészítő, mely nemcsak a történeti szálat viszi tovább, de rengeteg új kihívás is vár ránk.

Spider-Man - megkaptuk Tobey Maguire kosztümét

Az Insomniac-féle Spider-Man igazi ínyencség lett a Pókember-rajongók számára, egy valami azonban nagyon is hiányzott Peter Parker ruhásszekrényéből. Mostantól azonban mi is Sam Raimi trilógiájának ikonikus kosztümében himbálózhatunk.

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.

Saját képregényt kap a PS4-es Marvel's Spider-Man

Az Insomniac az idei év egyik legfantasztikusabb PS4-exkluzívját és talán minden idők egyik legjobb szuperhősjátékát tette le az asztalra a Marvel's Spider-Mannel. A játék olyan jól sikerült, hogy most saját képregény-sorozatot is kap a Marveltől.

Spider-Man - jövő héten jön az utolsó DLC

Még karácsony előtt lezárul a Spider-Man The City That Never Sleeps DLC-sorozata, az Insomniac tájékoztatása szerint ugyanis a trilógia utolsó darabja, a Silver Lining jövő héten jelenik meg.

Spider-Man - launch traileren a Turf Wars DLC

Ma érkezik a Spider-Man második sztori DLC-je, a Turf Wars, amely ott veszi fel a fonalat, ahol a The Heist letette. Miután Hammerhead és bandája katonai cuccokra tette rá a kezét, háborút hirdet a rivális szervezetekkel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a november, és természetesen ezúttal sem maradunk játékok nélkül. Meglepődtünk, amikor az Electronic Arts bejelentette az elhalasztását, de végül csak megérkezett a Battlefield V.

Előzetest kapott a Spider-Man következő DLC-je

Pár napja már tudjuk, mikor is mutatkozik be a Spider-Man háromrészes The City That Never Sleeps DLC-sorozatának második felvonása, a Turf Wars. Most már kedvcsinálót is tudunk mutatni hozzá.