Marvel's Spider-Man PC, PS4, PS5

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.
1567080000

Marvel's Spider-Man - befutott a GOTY-kiadás

Mától Game of the Year-kiadásban is megvásárolhatjuk az Insomniac Spider-Manjét. Habár sok említésre méltó extrát nem vonultat fel az új kiszerelés, ha kimaradt a játék, ennél jobb alkalmat nem is találhatnál a pótlására.
1566243240

GC 2019: A Sony felvásárolta az Insomniacot

Úgy tűnik, a Sony is tud stúdiót vásárolni, ha kell: a japán cég bejelentette, hogy felvásárolta a legutóbbi Pókember-játékot is jegyző Insomniacot - a csapat innentől már csak PlayStation-exkluzívokat fejleszt majd.
1563530400

Amerikai toplista: júniusban is tarolt a Nintendo

Közzétette az amerikai piac júniusi teljesítményéről szóló összegzését az NPD Group. A Nintendo tarolt, a hardverek és a játékok szegmensében is hazavihette az aranyérmet a Switchnek és a Super Mario Maker 2-nek hála.
1562140800

Spider-Man - megkaptuk az Idegenben öltözékeit is

Peter Parker félresikerült európai vakációja holnap kerül moziba, de a PS4-es tábor már most kipróbálhatja, hogy milyen újdonságokat nyújt Pókember két új szerkója. Az Idegenben kosztümjei ingyenes DLC-ként kerültek a játékba.
1560769200

Brit toplista: FIFA-uralom a szigetországban

Az E3 előtt vette kezdetét a Sony Days of Play akciósorozata, ami alaposan rányomta a bélyegét a brit játékeladási toplistára is. A FIFA 19 visszakapaszkodott az élre, míg a másik két érmesünk PS4-exkluzív.
1555840800

Spider-Man - ezt az easter egget te sem vetted észre

Ha már húsvét van, jöhet egy jópofa húsvéti tojás egyenesen az Insomniac-féle Spider-Man egyik fejlesztőjétől? Elan Ruskin egy olyan elrejtett apróságról rántotta le a leplet, ami eddig talán senkinek sem tűnt fel.
1546876680

Spider-Man: The City That Never Sleeps teszt

A Spider-Man három részből álló DLC-csomagja, a The City That Never Sleeps ugyan nem nevezhető korszakalkotó vagy éppen emlékezetes bővítménynek, de Pókember jövőjének azért elég jól megalapoz.
1546772447

GDC Awards - díjesőre számíthat a Red Dead 2

Márciusban osztják ki az éves Game Developers Choice Awards-díjakat. Az idei rendezvény előtt a szervezők közzétették a jelöltek listáját, a Rockstar vadnyugati játéka pedig hét fontos kategóriában is ott van.
1545408000

Spider-Man - befutott a Silver Lining DLC

A The City That Never Sleeps történetközpontú DLC-sorozat utolsó felvonásaként megérkezett a Silver Lining névre keresztelt kiegészítő, mely nemcsak a történeti szálat viszi tovább, de rengeteg új kihívás is vár ránk.
1545318000

Spider-Man - megkaptuk Tobey Maguire kosztümét

Az Insomniac-féle Spider-Man igazi ínyencség lett a Pókember-rajongók számára, egy valami azonban nagyon is hiányzott Peter Parker ruhásszekrényéből. Mostantól azonban mi is Sam Raimi trilógiájának ikonikus kosztümében himbálózhatunk.