Marvel's Spider-Man PC, PS4, PS5

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.
1545138000

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.
1545120000

Saját képregényt kap a PS4-es Marvel's Spider-Man

Az Insomniac az idei év egyik legfantasztikusabb PS4-exkluzívját és talán minden idők egyik legjobb szuperhősjátékát tette le az asztalra a Marvel's Spider-Mannel. A játék olyan jól sikerült, hogy most saját képregény-sorozatot is kap a Marveltől.
1544716849

Spider-Man - jövő héten jön az utolsó DLC

Még karácsony előtt lezárul a Spider-Man The City That Never Sleeps DLC-sorozata, az Insomniac tájékoztatása szerint ugyanis a trilógia utolsó darabja, a Silver Lining jövő héten jelenik meg.
1542711618

Spider-Man - launch traileren a Turf Wars DLC

Ma érkezik a Spider-Man második sztori DLC-je, a Turf Wars, amely ott veszi fel a fonalat, ahol a The Heist letette. Miután Hammerhead és bandája katonai cuccokra tette rá a kezét, háborút hirdet a rivális szervezetekkel.
1542657420

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a november, és természetesen ezúttal sem maradunk játékok nélkül. Meglepődtünk, amikor az Electronic Arts bejelentette az elhalasztását, de végül csak megérkezett a Battlefield V.
1542124802

Előzetest kapott a Spider-Man következő DLC-je

Pár napja már tudjuk, mikor is mutatkozik be a Spider-Man háromrészes The City That Never Sleeps DLC-sorozatának második felvonása, a Turf Wars. Most már kedvcsinálót is tudunk mutatni hozzá.
1542020400

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.
1541770542

Spider-Man - megvan, mikor jön a második DLC

Tegnap kapott egy újabb frissítést a Spider-Man, aminek eredményeként a játékon belül felbukkant a háromrészes The City That Never Sleeps DLC-sorozat második epizódjának megjelenési dátuma.
1540886407

Spider-Man - nagyot ment a digitális kiadás

A SuperData nemrég készített egy jelentést, amiben az idei, szeptemberben történt digitális játékértékesítéseket vizsgálták. Nem meglepő módon a Spider-Man nagyot ment, és eladásainak jelentős részét a digitális vásárlásoknak köszönheti.
1540402227

Amerikai toplista: a Spider-Man vitte a szeptembert

Az NPD Group közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményére vonatkozó jelentését. Nem meglepő módon a Spider-Man és a Forza Horizon 4 is kivételesen jól fogyott a tengerentúlon. A konzolok közül a PS4 volt a legkelendőbb.