Phoenix Point

Az XCOM készítőjének új körökre osztott stratégiája.
1632722400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
1631642400

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.
1626170400

Konzolokra tart a Phoenix Point

Idén ősszel komplett kiadást kap a Phoenix Point, ráadásul a buliból nem maradnak ki a kontrolleres stratégák sem. A Behemoth Edition az alapjáték mellett négy kiegészítőt tartalmaz, ráadásul érkezik hozzá egy next-gen változat is.
1605769200

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.
1575270000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.
1575190800

Launch traileren a Phoenix Point

Sokat kellett rá várni, ám jövő héten végre boltokba kerül a Phoenix Point, az X-COM atyjának vadonatúj játéka. Ennek apropóján befutott a fejlesztés utolsó kedvcsinálója, csekkoljátok!
1574697600

Phoenix Point - ismerjük meg a Phoenix-projektet!

Egy hét múlva megérkezik a Phoenix Point, az X-COM atyjának következő körökre osztott taktikai játéka. A legfrissebb előzetes a játék világát és a Phoenix Project történetét mutatja be.
1572897600

Napra pontos dátumot kapott a Phoenix Point

Úgy tűnik, sok-sok csúszást követően megjelenhet végre az X-COM atyjának új játéka, a Phoenix Point. Első körben PC-re érkezik a körökre osztott stratégia, jövőre azonban a konzolos változatok is befutnak.
1564480821

Megint csúszik a Phoenix Point megjelenése

Hiába tűnt, hogy sokadik halasztás után végre sikerült kőbe vésni a Phoenix Point megjelenését, a csapat nemrég jelezte, a kitűzött szeptemberi dátumot sem tudják tartani, így csak valamikor decemberben jelenik meg a játék.
1561024800

18 percig pörög a Phoenix Point

Ha kedvelitek a körökre osztott taktikai játékokat, akkor feltétlenül tartsátok a szemeteket a Phoenix Pointon! A játékmenetet bemutató tartalmas felvételek alapján nagyon ígéretesnek tűnik az anyag!