A Way Out PC, PS4, XBOXONE

Ötletes kooperatív játék a Brothers atyjától.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1592589600

Tovább szállingóznak az EA-játékok a Steamre

Nem lassít az Electronic Arts, és még több Origin-exkluzivitásban tartott játékát tolja át a Steamre, így lassan most már tényleg az összes EA-fejlesztés elérhetővé válik a Valve platformján is.
1592316000

Az EA Playen bemutatkozik a Hazelight új játéka

A Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out fejlesztői a nem hétköznapi játékaikról híresek, így már csak ezért is érdemes lesz péntek hajnalban figyelemmel követni az EA Play adását.
1530694824

Az EA adja ki Josef Fares új játékát is

Korunk aktuális sztárrendezője, a filmekből a játékok világába vándorolt Josef Fares vadonatúj projektje felett is az Electronic Arts bábáskodik. Az A Way Out hárommillió példányban kel el, így a partneri kapcsolatuknak nincs akadálya.
1529931655

Josef Fares: felesleges a játékidőn lovagolni

Az A Way Out rendezője, Josef Fares már többször is bizonyította, hogy igazi lázadó alakja ő a játékiparnak. Most épp a játékok játékidejével kapcsolatos kiadói és rajongói fenntartások kapcsán nyilatkozott egyet.
1523800833

A Way Out - már egymillió példányon adtak túl

Sokan kíváncsiak voltak arra, milyen élmény lehet egy társunkkal megszökni egy szigorúan őrzött börtönből. Az A Way Out egy bűvös mérföldkövet ért el a minap - van mire büszkének lenniük a fejlesztőknek!
1523102413

Vadonatúj játékon dolgozik az A Way Out alkotója

Ez gyors volt! Alig két hete jelent meg Josef Fares és stúdiója, a Hazelight játéka, az A Way Out, de a csapat máris belevágott a következő projektbe. Ezt maga Fares jelentette be a Twitter-oldalán.
1522235280

A Way Out teszt

Leónak és Vincentnek közös az ellensége, de ahhoz, hogy bosszút állhassanak, előbb meg kell szökniük egy jól őrzött börtönből. Csak egymásra számíthatnak, kényszerű szövetségük pedig a történet előrehaladtával alaposan elmélyül.
1522058640

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.
1521653400

Launch traileren az A Way Out

Pénteken kerül boltokba a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A premier apropóján megérkezett a launch trailer, amely bő egypercnyi ízelítőt ad a két főhős kalandjaiból.