Rune II (2019) PC

Tizenhét év után tér vissza a Rune.
1604905200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.
1598860800

Így fest jelenleg a Rune II

Az augusztusi Future Game Show alkalmából megmutatta magát a hányatott sorsú Rune II, így kiderült, hogy milyen újdonságokra és változásokra számíthatunk a közeljövőben az akció-RPG-vel kapcsolatban.
1578138600

Folytatódhat a Rune II támogatása

Nem sok jóra számíthattak a Rune II játékosai, miután a fejlesztést végző Human Head Studios a megjelenést követően lehúzta a rolót. Szerencsére a kiadónak sikerült megszereznie a játék forráskódját, így házon belül folytatják a támogatást.
1574096400

A Rune II kiadóját is meglepte a fejlesztők bezárása

Nagy meglepetést okozott a múlt héten, hogy a Human Head lehúzta rolót, azzal a lendülettel pedig új stúdiót hozott létre a Bethesda berkein belül. Erről még a Rune II kiadója sem tudott, a cég most azon dolgozik, hogy megoldja a játék támogatását.
1573664400

Bezárt a Human Head, a csapat a Bethesdához ment

Tegnap jelent meg a nagy múltú Human Head Studios legújabb és egyben utolsó játéka, a Rune II. A csapat az imént bejelentette, hogy lehúzza a rolót, a fejlesztőket a Bethesda karolta fel.
1573635612

Utolsó kedvcsinálón a Rune II

Egészen kalandos utat járt be a megjelenésig a Human Head Studios legújabb játéka, a Rune II. Volt itt többszöri névváltoztatás és a tervezett premiert is hónapokkal el kellett halasztani. De most itt az utolsó előzetes!
1573455600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
1568307600

Rune 2 - isteni beavatkozás

Friss előzetest és megjelenési dátumot kapott a Human Head Studios legújabb játéka, a Rune folytatása, amiben isteni képességekkel felruházva kell visszavernünk Lokit és csatlósait.
1561626002

Rune II - harc Loki és a csatlósai ellen

Friss előzetest kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett vadonatúj Rune-játéka, ami most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re. Ráadásul kezdetben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható a játék.
1558605609

Epic Games Store-exkluzív lesz az új Rune

Ismét új nevet kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett Rune-játéka. A Rune II most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re, és nem meglepő módon első körben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható.