Ring of Elysium PC

Battle royale-játék a kínai óriáscégtől.
1549732860

Ring of Elysium bétateszt

Már azt hittük, nem lehet új színt vinni a battle royale műfajba, de a kínai Tencent megmutatta, hogy van élet a PUBG-n és a Fortnite-on túl is. A Ring of Elysium szép, okos és vannak kimondottan jó ötletei is.
1547312459

A jövő héten új pályával bővül a Ring of Elysium

Napokon belül elstartol a Tencent battle royale-címének második szezonja, amely a régóta várt Europa térképpel bővíti a felhozatalt. Kevésbé havas, mediterrán stílusú pályával gazdagodunk, ahol még egy működő vulkánt is találunk.
1543222827

Ring of Elysium - elindultak az európai szerverek is

Két hónapos várakozás után már mi is nekiveselkedhetünk a Tencent nagyszabású battle royale -átékának. A Ring of Elysiumban snowboardozás és siklóernyőzés is megbolondítja a játékmenetet.
1536832847

Ring of Elysium - battle royale snowboarddal

A kínai Tencent battle royale-lövöldéje hamarosan nyugaton is elérhető lesz a Steam Early Access kínálatában. A korábban Europa címre hallgató anyagról van szó, melyben snowboardot és ejtőernyőt is használhatunk.
1511766029

Decemberben indul az Europa bétatesztje

A múlt héten mutatkozott be a kínai Tencent Battle Royale stílusú játéka, az Europa. Most már néhány fontos konkrétummal is szolgálhatunk, és megérkezett az első rendes gameplay trailer is. Reméljük, hozzánk is eljut!
1511517635

Europa - Battle Royale a Tencenttől

A kínai megacég, a Tencent is felül a Battle Royale-vonatra. Az Europa bámulatos grafikával operál, egy hatalmas szigeten harcolhatunk más játékosok ellen - közel 100 főt támogat az anyag.