Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.

Szerepjátékot készít a Techland, a The Witcher 3 veteránjai is besegítenek

Izgalmas új projekttel készül a Dying Light 2 stúdiója. A zombis akciójáték után egy hatalmas, nyílt világú szerepjátékot készít a lengyel csapat, a fejlesztésben pedig a The Witcher 3 veteránjai is részt vesznek.

Dying Light 2 - késik pár hónapot az első sztorikiegészítő

Júniusra vártuk a Dying Light 2: Stay Human első nagy DLC-csomagját, úgy tűnik azonban, hogy ez a csúszások délutánja. A történetet bővítő frissítés csak szeptemberben lát napvilágot.

Dying Light 2 - ötmillió fogyott belőle az első hónapban

A Techland kiadott egy sajtóközleményt, amiben elárulták, hogy nagyon jól állnak a Dying Light 2: Stay Human eladásai, ráadásul a sorozat első része is újabb mérföldkövet ért el nemrég.

Dying Light 2 - hamarosan érkezik a New Game+

A Techland csapata fáradhatatlanul dolgozik a Dying Light 2: Stay Human megjelenés utáni tartalmain, a hármas számú frissítés pedig már szinte karnyújtásnyira van. Ebben a patchben érkezik a New Game+ is.

Dying Light 2 - infók az első sztorikiegészítőről

A Techland már a Dying Light 2: Stay Human megjelenése előtt kijelentette, hogy legalább öt évig támogatják majd újabb tartalmakkal a legújabb zombis játékukat. Vajon mit tartogat a nyáron érkező első sztori-DLC?

Amerikai toplista: az Elden Ring vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése. A megjelenésekkel jócskán megtömött februári hónapot az Elden Ring vitte, míg a konzolok közül továbbra is a Switch vezet.

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.

Társasjátékot kap a Dying Light

A Techland és a Frostpunk társasjátékát is készítő Glass Cannon Unplugged partneri megállapodást kötött, aminek értelmében a lengyel stúdió játéka, a Dying Light is saját társast kap majd valamikor.

Brit toplista: rögtön elsőzött az új Horizon

A Horizon: Forbidden West kényelmesen tudta behúzni az aranyérmet a legutóbbi brit toplistán, és az egyik legjobb rajtot hozta a Sony új generációs konzolján. Az eladások harmadát azonban így is a PlayStation 4-es változat tette ki.

Dying Light 2: Stay Human teszt

Hosszas várakozás után végre befutott a Techland új játéka. A fejlesztés nem volt zökkenőmentes, és félő volt, hogy a Cyberpunk 2077-hez hasonló esetben lesz majd részünk. Szerencsére nem így lett!