Gears 5 PC, XBOXONE

A The Coalition az előző részben megismert karakterekkel folytatta a Gears of War történetét.
Típus:

Így fest a Gears 5 egyik multis térképe

A Microsoft és a The Coalition csapatának hála újabb videót kaptunk a Gears 5-ről, mely során ezúttal a Training Grounds elnevezésű pálya kapja a főszerepet. A pálya kipróbálható lesz a hamarosan rajtoló Tech Test során is.

Gears 5 - videón a megújult Escalation mód

A Gears of War 4-ben mutatkozott be, de a Gears 5-re kicsit megváltozott az Escalation nevet viselő multiplayer mód. A fejlesztők egy új előzetes társaságában fejtegetik, hogy mire számíthatunk.

Hamarosan indul a Gears 5 bétája

Szeptemberben újabb résszel bővül a Gears of War-széria, előtte azonban a The Coalition néhány bétateszt segítségével bizonyosodik meg róla, hogy minden folttul megy majd a premier napján Xbox One-on és PC-n egyaránt.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai

Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.

Gears 5 - szezonbérlet és fizetős DLC-mapok nélkül

A The Coalition részletekbe menően mesélt arról, hogy milyen mikrotranzakciós opciókkal jön majd a Gears 5. Lesznek exkluzív kozmetikai cuccok és XP-boost, de minden térképhez és egy halom egyéb finomsághoz ingyen hozzájuthatunk.

Nem függ a játékok sztorijától a Gears of War-film

Nem akarták feleslegesen megkötni a készítők kezét, ezért a Gears of War-film "egy alternatív valóságban" játszódik majd, és nem lesz köze a játékok történetéhez - ezt maga Rod Fergusson, a The Coalition fejese erősítette meg.

E3 2019: Gears 5 - Fahz is beköszön

A Gears of War-sorozat ötödik felvonása kapcsán eddig csak az új játékmódból, az Escape-ből kaptunk bemutatót, a kampányról viszont mélyen hallgat a Microsoft. A mostani kedvcsináló is csak egy átvezető, amiben bemutatkozik Fahz.

E3 2019: Gears 5 - mozgásban az Escape mód

A tegnapi Microsoft-konferencián kiderült, mikor debütál a Gears of War-sorozat ötödik felvonása, a Gears 5, ami a már szokásos kampány és multi mellett egy új játékmóddal is erősít. Most ezt nézhetitek meg akció közben.

E3 2019: Szeptemberben jön a Gears 5

A Gears 5 is helyet kapott a Microsoft színpadán. Egy rövid kedvcsináló után beleleshettünk a játék legújabb, háromfős kooperatív túlélőmódjába is, melyet Escape névre kereszteltek.

E3 2019: Elrajtolt a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft még az esti E3-as konferencia előtt elindította a PC-s Xbox Game Pass szolgáltatását. A baráti árazású előfizetés már most rengeteg nagyszerű címet tartogat, s ha hihetünk a szemünknek, akkor a Halo 5 is csatlakozhat a listához.