The Cycle PC

Vadonatúj játékkal jelentkeznek a Spec Ops: The Line fejlesztői.
Típus:

Többségi tulajdonos lett a Yagerben a Tencent

A kínai Tencent még a tavalyi év elején vásárolta be magát a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager Developmentbe, mostanra pedig többségi tulajdonos lett a fejlesztőcégben.

Ezúttal a Yager Developmentbe fektetett a Tencent

Talán senki nem fog meglepődni azon, hogy újabb fejlesztőstúdió mögé vásárolta be magát a Tencent. A kínai óriásvállalat ezúttal a Spec Ops: The Line és a The Cycle fejlesztőjét, a Yagert nézte ki magának.

GC 2019: Korai hozzáférésű lett a The Cycle

Végre szintet lépett a tavaly bemutatott The Cycle, a Spec Ops: The Line-t fejlesztő Yager Development legújabb játéka, ami egy kifejezetten multiplayerre kihegyezett belső nézetes shooter lesz.

GDC 2019: Mozgásban a The Cycle

A Spec Ops: The Line fejlesztőcsapata egy különleges többjátékos shootert hoz kizárólag az Epic Games Store kirakatába. A The Cycle online világában a banditák és hatalmas szörnyek mellett ellenséges játékosokkal is összefuthatunk.

The Cycle - gameplay traileren a sci-fi FPS

Alfa játékmeneti előzetest kapott a Spec Ops: The Line alkotóinak új játéka, melyben különféle megbízatásokat kell végrehajtanunk a Fortuna III nevű bolygón, mielőtt még a halálos viharok lecsaphatnának karakterünkre.

The Cycle - bemutatkozott a YAGER új játéka

Hivatalosan is bemutatkozott a Spec Ops: The Line-t fejlesztő Yager Development legújabb játéka, a The Cycle, ami egy kifejezetten multiplayerre kihegyezett belső nézetes shooter lesz.