Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Már közel 2 millió embert fertőzött meg a T-Vírus

Eddig közel 2 millióan próbálták ki a Resident Evil 5 demóját, a T-Vírussal fertőzöttek számát azonban lehetetlen lenne pontosan megtippelni.

Resident Evil 5 - újabb előzetesek érkeztek

Mostanság nem múlik el nap újabb Resident Evil 5 előzetes nélkül, így ennek megfelelően mára is kettő érdekesség jutott, amelyek közül az egyik élőszereplős felvétel.

Resident Evil 5 - újabb PC-s reménysugár

Újabb reménysugár bukkant fel a PC-tulajok számára, ami arra utal, hogy a Games for Windows platformon is napvilágot láthat majd a Resident Evil ötödik része.

Európai Resident Evil 5 demó a Live-on

Végre hozzánk is megérkezett a Resident Evil 5 kipróbálható változata, így aki esetleg kibírta a japán verzió megtekintése nélkül, belevetheti magát a sorozat új részébe.

Resident Evil 5 - terítéken a történet

Újabb, több mint ötperces videót tett elérhetővé a Capcom, amely a következő Resident Evil történetébe avat be minket - vigyázat, spoilerek előfordulhatnak!

Resident Evil 5 - A gyűjtői kiadás tartalma

A Capcom által fejlesztett Resident Evil március 13-án fog megjelenni, ma pedig a kiadó bejelentette, hogy mi is lesz a gyűjtői kiadás tartalma.

Január 26-án érkezik a Resident Evil 5 demója

A japán nyelvű demó után hamarosan Európában és Amerikában is megjelenik a Resident Evil 5 kipróbálható változata, amely minden eddiginél jobbnak ígérkezik.

Videócsokor hétfő délutánra

Újabb videók láttak napvilágot, amelyek között megtalálható a Resistance: Retribution, a Resident Evil 5, DC Universe Online, FEAR 2: Project Origin stb.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Videók péntek délelőttre

Újabb adag videó érkezett, ezúttal helyet kap közöttük a Prototype, a Killzone második része, a Resident Evil 5, valamint a Street Fighter 4.