Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

E3 2008: A negyedik videócsokor

Ma is rengeteg friss videót nézhettek meg a tegnapi eseményről, valamint néhány játék első előzetese is megtekinthető, mint pl. a Wolfenstein vagy az I Am Alive.

E3 2008: Az első galériafrissítés

Az E3-nak köszönhetően rengeteg új képet csodálhatunk meg a frissen bemutatott játékok, valamint a régebbi bejelentések kapcsán egyaránt.

E3 2008: Videók a 0. napról

A nulladik napon megannyi információval gazdagodtunk a Microsoft konferenciáján, így hát vessünk egy pillantást néhány ma megjelent videóra is.

E3 2008: Microsoft sajtókonferencia élőben!

Hamarosan megkezdődik a Microsoft konferenciája: remélhetőleg idén is számos izgalmas bejelentéssel várnak bennünket - az eseményről élőben tudósítunk.

E3 2008: Megjött a Capcom és a Microsoft line-upja

Közeleg az E3, épp ideje volt elküldeni az első line-upokat! A Capcom és a Microsoft ismert címeik mellett egyaránt visznek ki titkos projekteket is - jön a Dead Rising 2?

Resident Evil 5 - Afrika haragja

Azt hitted, a zombik csak éjszaka támadnak? Akkor bizony tévedtél, és ezt a legújabb Resident Evil epizód be is fogja bizonyítani, amely Afrikába kalauzolja el a játékosokat.

Jövő márciusban érkezik a Resident Evil 5

A Capcom úgy tervezi, hogy az idei üzleti év végén, a naptár szerint jövő márciusban kerülhet boltokba a Resident Evil Afrikában játszódó ötödik része.

Ismét mozgásban a Resident Evil 5

A japán Famitsu magazin lemezmellékletén egy exkluzív videóinterjú kapott helyet: a felvétel alatt hosszú idő után először látjuk mozgásban a Resident Evil 5-öt.

Resident Evil: Degeneration képek és filmes trailer

A Resident Evil: Degeneration egy egész estés CGI mozifilm lesz a Capcom és a Sony jóvoltából. Most megleshetitek az első trailert és képeket!

Már készül az új Resident Evil mozi

A Capcom bejelentette, hogy készül az új Resident Evil film: az új mozi nem az eddig bemutaktkozott sorozat folytatása lesz, hanem egy önálló animációs alkotás.