Crash Team Racing: Nitro-Fueled PS4, SW, XBOXONE

Felújított változatot kapott a Naughty Dog klasszikus kartjátéka.
1565002835

Brit toplista: még mindig élen a Fire Emblem

Második hete nem talált legyőzőre a Fire Emblem: Three Houses. A múlt héten még ezüstérmes Wolfenstein: Youngblood viszont nagyon visszaesett, így már csak a nyolcadik helyen zárt.
1564405200

Brit toplista: tarolt a Fire Emblem: Three Houses

Egy újabb Nintendo Switch-exkluzív került a brit toplista élére. A Fire Emblem: Three Houses még a hét másik nagy befutóját, a több platformon is elérhető Wolfenstein: Youngbloodot is lenyomta.
1563530400

Amerikai toplista: júniusban is tarolt a Nintendo

Közzétette az amerikai piac júniusi teljesítményéről szóló összegzését az NPD Group. A Nintendo tarolt, a hardverek és a játékok szegmensében is hazavihette az aranyérmet a Switchnek és a Super Mario Maker 2-nek hála.
1563189180

Switchen is lendületbe jön a Crash Team Racing

Habár a Crash Team Racing: Nitro-Fueled remekül sikerült, a játéknak volt néhány bosszantó technikai hibája: Nintendo Switchen például a hosszú töltési idők kergették őrületbe a játékosokat.
1563181200

Brit toplista: ismét a csúcson a Super Mario Maker 2

Szinte alig változott valamit az elmúlt hét során a brit játékeladási toplista; az első négy sorrendje teljes mértékben változatlan, az ötödik pozíciót viszont sikerült elcsípnie a Dragon Quest Builders 2-nek, mint új belépő.
1562927040

Crash Team Racing: Nitro-Fueled teszt

Az Activision eddig kétszer is ügyesen nyúlt vissza klasszikusaihoz, a rajongók pedig zabálták a múltidézést. Nem meglepő, hogy a kiadó és a Beenox egy újabb felejthetetlen gyöngyszemet támasztott fel.
1562580120

Brit toplista: ez a Nintendo hete volt

Miután a múlt héten nem voltak új megjelenések, ráadásul a nyár folyamán amúgy is kelendőbbek a hordozható platformokra kiadott játékok, a Nintendo kifejezetten erősen zárta a legutóbbi brit toplistát.
1562428832

A Crash Team Racing uralta a régió eladásait

A GamesIndustry.biz oldal összegzése szerint a Crash Team Racing: Nitro-Fueled uralta az EMEAA régió eladásait a múlt héten, míg a dobogó második fokára a Super Mario Maker 2 fért fel, igaz, esetében nem ismertek a pontos eladási adatok.
1561969500

Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2

A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt bejutni a top 5-be.
1561896000

Jön a Crash Team Racing első nagy frissítése

Napokon belül megérkezik a Crash Team Racing: Nitro-Fueled első komoly update-je. A frissítés sok izgalmas új tartalmat hoz, valamint orvosol egy igen bosszantó technikai bakit is.