Crash Team Racing: Nitro-Fueled PS4, SW, XBOXONE

Felújított változatot kapott a Naughty Dog klasszikus kartjátéka.
1697609823

Miért nem kerülnek az Activision Blizzard játékai egyből a Game Passbe?

A múlt precedenseit követve okkal várhattuk volna, hogy az ABK felvásárlása után mindössze napokkal már felkerül néhány cím az Xbox Game Pass könyvtárába. Phil Spencer most elárulta, hogy ez ezúttal miért nem így lesz.
1670677200

HWSW: Jövőre sem dőlhet el a Microsoft-Activision frigy sorsa

Az Egyesült Államokból is megérkezett a csapás a gigaüzlet meghiúsítására, az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság megindította a trösztellenes pert.
1592507580

Crash Bandicoot-bejelentést teasel az Activision?

Az Activision egy 200 darabos puzzle-lel lepte meg a nyugati sajtó képviselőit, amely egyértelműen a Crash Bandicoothoz kapcsolódik. Beigazolódnak a hírek, és valóban jöhet az új rész?
1586444402

PC-re látogat a Crash Team Racing: Nitro-Fueled?

Lehet, hogy hamarosan már PC-n is driftelgethetünk Crash Bandicoottal és díszes kompániájával? A Spyro- és Crash-trilógia remake-ei után meg lennénk lepődve, ha csak valaki félregépelt volna a home office-ban.
1584954000

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.
1583136000

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.
1576236180

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!
1574578800

Az internet úgy véli, hogy már készül az új Crash

A rajongók nyomozása szerint minden jel arra mutat, hogy hamarosan vadonatúj Crash Bandicoot-epizóddal rukkolhat elő az Activision. A játék címe Crash Bandicoot Worlds lesz állítólag, és jövőre jelenik meg.
1566227160

Brit toplista: Crash és csapata továbbra is az élen

Az uborkaszezonnak hála nem sok változás történt a brit játékeladási toplistán, az aranyérmet ezúttal is a Crash Team Racing: Nitro-Fueled vihette haza - igaz, kis szerencsével.
1565600400

Brit toplista: ismét élen a Crash Team Racing

A nyári uborkaszezon miatt nem történtek nagy meglepetések a brit játékeladási toplistán: újoncok nincsenek, így jobb híján a jól ismert slágerjátékok uralják az élbolyt továbbra is.