Dragon Age: Dreadwolf PC, PS4, XBOXONE

Új résszel bővül a sorozat.

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.

SGF 2022: Dragon Age-sorozatot mutatott be a Netflix

A Geeked Week Showcase során rántották le a leplet az Absolution alcímmel érkező új animációs sorozatról, melyet decembertől már nézhetünk is a Netflixen, ízelítőnek pedig még egy trailert is kaptunk.

Megvan a Dragon Age 4 hivatalos címe

Apró, de fontos hírrel jelentkezett ma a BioWare csapata. Számozás nélkül, Dragon Age: Dreadwolf címen kerül a boltokba a fantasy szerepjátéksorozat negyedik felvonása.

SGF 2022: Idén elmarad az EA Play Live

Az Electronic Arts tájékoztatása szerint idén nem tartják meg az EA Play Live-ot, ugyanis úgy döntöttek, hogy a bejelentésre váró játékaikat inkább szétszórva, külön-külön eseményeken leplezik le.

BioWare: az új Dragon Age a gyártás közepén jár

A BioWare, tartva magát ahhoz az elhatározásához, hogy szeretne minél többet kommunikálni a játékosokkal, tegnap blogbejegyzésben vette át, hogyan haladnak az új Dragon Age-játék munkálatai.

Megfelelő ütemben halad a Dragon Age 4 fejlesztése

A VentureBeat újságírója, Jeff Grubb a Giant Bomb legutóbbi podcastjében, a GrubbSnaxben elárulta, hogy tudomása szerint nagyon jó állapotban van a Dragon Age 4, a fejlesztés pedig a terveknek megfelelően halad.

Idén jöhet az új Need for Speed-játék

A mindig jól értesült Tom Henderson szerint idén ősszel kerülhet boltokba az egy ideje parkolópályára tett Need for Speed-sorozat következő felvonása. Henderson szerint az új Dragon Age-re viszont nem érdemes várni.

Lelépett a Dragon Age 4 kreatív igazgatója

Nagyon várjuk már, hogy valami érdemi dolgot is mutasson magából a Dragon Age 4, de a három évvel ezelőtti bejelentés óta leginkább olyan hírekről hallani, hogy mit vágtak ki a játékból, vagy ki hagyta el a projektet eddig.

Kihagyhatja az előző generációt a Dragon Age 4

Rengeteg rajongó várja a Dragon Age visszatérését, az EA és a BioWare pedig, úgy tűnik, nem szándékozik kompromisszumokat kötni. Egyre több jel utal arra, hogy a várva-várt szerepjáték már elhagyja a nyolcadik konzolgeneráció platformjait.

Ezek a játékok biztosan kihagyják a EA Play Live-ot

Rohamosan közeledik az Electronic Arts júliusi bemutatója, ahol az ígéretek szerint rengeteg érdekességet villant majd a kiadó, de most azokról a címekről is szó esett, amik már biztos, hogy nem köszönnek vissza az előadáson.