Dragon Age: Dreadwolf PC, PS4, XBOXONE

Új résszel bővül a sorozat.
1642764652

Idén jöhet az új Need for Speed-játék

A mindig jól értesült Tom Henderson szerint idén ősszel kerülhet boltokba az egy ideje parkolópályára tett Need for Speed-sorozat következő felvonása. Henderson szerint az új Dragon Age-re viszont nem érdemes várni.
1637778622

Lelépett a Dragon Age 4 kreatív igazgatója

Nagyon várjuk már, hogy valami érdemi dolgot is mutasson magából a Dragon Age 4, de a három évvel ezelőtti bejelentés óta leginkább olyan hírekről hallani, hogy mit vágtak ki a játékból, vagy ki hagyta el a projektet eddig.
1634292000

Kihagyhatja az előző generációt a Dragon Age 4

Rengeteg rajongó várja a Dragon Age visszatérését, az EA és a BioWare pedig, úgy tűnik, nem szándékozik kompromisszumokat kötni. Egyre több jel utal arra, hogy a várva-várt szerepjáték már elhagyja a nyolcadik konzolgeneráció platformjait.
1626433200

Ezek a játékok biztosan kihagyják a EA Play Live-ot

Rohamosan közeledik az Electronic Arts júliusi bemutatója, ahol az ígéretek szerint rengeteg érdekességet villant majd a kiadó, de most azokról a címekről is szó esett, amik már biztos, hogy nem köszönnek vissza az előadáson.
1620212400

Újabb koncepciós rajzon a következő Dragon Age

Szépen lassan csepegteti Christian Dailey, a játék producere az újabbnál újabb látványterveket a soron következő Dragon Age-ből. Ezúttal a Grey Wardenek felszerelését csodálhatjuk meg.
1616508000

Friss látványtervet kaptunk az új Dragon Age-ből

Nem mondhatni, hogy fuldoklunk az új Dragon Age látnivalóiban, de azért szerencsére - még ha lassan is - a játék producere lelkesen posztolgatja a Twitterre az újabb és újabb koncepciós rajzokat az RPG-ből.
1614283380

Kivágták a multit az új Dragon Age-ből

Noha eredetileg multiplayert is terveztek bele, lapértesülések szerint az Anthem buktája után az Electronic Arts megengedte a BioWare-nek, hogy végül kizárólag single player játék legyen az új Dragon Age.
1611597600

Megvan, hol játszódik a Dragon Age 4

A Dragon Age legnagyobb rajongói eddig is sejthették, hogy merre vezetnek majd bennünket a készülőben lévő epizód kalandjai Thedas földjén, a BioWare pedig gyakorlatilag már ősszel lerántotta a leplet az úti célról.
1610175600

Friss koncepciós rajzon a Dragon Age 4

Továbbra is nagy a titkolózás a következő Dragon Age-játék körül, aminek még a címét sem tudjuk, de legalább biztosra vehetjük, hogy valamikor folytatódni fog a széria. Most egy friss látványtervet kaptunk az RPG-ből.
1607663280

TGA 2020: Teasert kapott az új Dragon Age

Noha túl sok konkrétumot továbbra sem tudunk róla, a The Game Awards során újabb kedvcsinálót kapott "a következő Dragon Age". Kapunk egy kis ízelítőt az új helyszínekből, és megvillantja magát néhány szövetségesünk is.