S.W.I.N.E. HD Remaster PC

A legendás magyar fejlesztésű stratégiai játék új köntösben tért vissza!
1559580060

S.W.I.N.E. HD Remaster teszt

A nyulak és a disznók ádáz háborúja 18 év után visszatért! A Kite Games levette a polcról a Stormregion klasszikus stratégiai játékát azzal a céllal, hogy a mai igényekhez igazítsa azt. Lássuk, hogyan sikerült nekik!
1558357200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!
1557511227

Dobozos kiadást kap a S.W.I.N.E. HD Remaster

Ugyan a Kite Games eredetileg nem tervezte, hogy dobozos változatban is piacra dobja a S.W.I.N.E. HD Remastert, de végül a kiadónak és a hazai disztribútornak köszönhetően megvalósulhatott a rajongók kérése.
1555574423

Májusban érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

Az eredetileg 2001-ben megjelent vicces RTS ráncfelvarráson átesett verziója májusban landol a boltokban - erősítette meg az egykori Stormregion-tagokat is felvonultató magyar fejlesztő. Reméljük, most nagyobb figyelmet kaphat.
1553274000

S.W.I.N.E. HD Remaster - újra tombol a háború

Tizenhét évnyi béke után kudarcot vallottak a béketárgyalások, és úgy néz ki, hogy tavasszal kiújulnak a harcok a két ősi ellenség, a nyulak és a disznók közt. „Élőszereplős” előzetesen a S.W.I.N.E. HD Remaster.
1548766800

Idén tavasszal érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

A Stormregion ikonikus stratégiai játéka, a S.W.I.N.E. hamarosan jókora ráncfelvarrást kap! A nyulak és disznók háborúja soha nem volt még ennyire látványos és gördülékeny.