The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

A The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 kombinálja az díjnyertes film elemeit a J. R. R. Tolkien által papírra vetett regény elemeivel.
Típus: Fantasy, Stratégia

Battle for Middle-Earth filmecske

Miután szinte mindenki epekedve várja a Battle for Middle-Earth második részét, az EA nem hagyja homályba merülni az első részt: most egy javítást készítenek a játékosoknak.

LotR: Battle for Middle Earth 2 trailer és képek!

Nos, ebben a moviban a játék egyik vizuális képességét csodálhatjuk meg , jelen esetben ez a víz kidolgozottsága lenne!

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

A The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 – azon túl, hogy az egyik leghosszabb nevű – stratégiai játék, kombinálja az díjnyertes film elemeit a J. R. R. Tolkien által papírra vetett regény elemeivel. A interjú második részében további kérdésekkel bombázták a rajongók Mike Verdu-t, a játék vezető producerét.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

A The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 – azon túl, hogy az egyik leghosszabb nevű – stratégiai játék, kombinálja az díjnyertes film elemeit a J. R. R. Tolkien által papírra vetett regény elemeivel.

Battle for Middle-Earth 2 honlap

Az EA csapata a mai nap folyamán beizzította a Battle for Middle-Earth második részének hivatalos oldalát.

Battle for Middle-Earth médiahegyek

Érkezett pár kép és egy trailer Tolkien meséjének játékadaptációjából. Kedvcsinálónak nem rossz, de egyelőre nem tűnik valami meggyőzőnek az EA üddvöskéje.

Battle for Middle-Earth 2

A német Gamestar magazin augusztusi számából megtudtuk, hogy már készül a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2.