Vampire: The Masquerade - Swansong PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Történet-vezérelt kalandjáték a The Council fejlesztőitől.
1704911406

Lássuk, mit kapnak még januárban a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetői!

A Sony bejelentette, hogy milyen játékokkal bővül a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetés katalógusa. Jön a Resident Evil 2 remake-je, a Tiny Tina’s Wonderlands - Next-Level Edition és sok más remek cím is!
1701673200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hetet egyértelműen a Ubisoft pandorai kalandja uralja, azonban ezen felül is igen sok címet kapunk a következő napokban: Disney hercegnőkkel versenyezhetünk és zombik lakta városban élhetünk túl.
1655368140

Vampire: The Masquerade - Swansong teszt

A legújabb Vampire-játékban felöltjük a virtuális ballonkabátot, elővesszük a nagyítót, és bekészítjük természetfeletti képességeinket - a Swansong történetközpontú kalandjátékként ad betekintést a vérszívók világába.
1653293520

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.
1652717361

Vampire: Swansong - Leysha is színre lép

Megérkezett a Vampire: The Masquerade - Swansong harmadik, s egyben utolsó karakterbemutató videója. A harmadik főszereplőnk az álcázás és nyomozás szakértője, Leysha lesz.
1652680800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.
1651910400

Vampire: Swansong - bemutatkozik Emem

Nem minden vámpír bújik az árnyak közé a Vampire: The Masquerade - Swansong világában. A játék újabb előzetesének köszönhetően a három főszereplő egyikét, Ememet ismerhetjük meg közelebbről.
1651246800

Vampire: Swansong - ismerjük meg Galebet!

A Vampire: The Masquerade világának bostoni vámpírközösségét helyezi középpontjába a Swansong, mi pedig a város legöregebb vámpírját, Galebet is megkapjuk a három főszereplő egyikeként.
1649347519

Friss előzetesen a Vampire: Swansong

A mai naptól előrendelhető a Vampire: The Masquerade - Swansong, ez pedig kiváló alkalmat ad egy újabb előzetes bemutatására. A látványos kedvcsináló nem titkolja el, hogy mihez értenek leginkább a bostoni vámpírok.
1648196100

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.