Rainbow Six: Extraction

A Rainbow Six: Siege játékmenetét továbbgondoló co-op shooter.
1641452400

Game Passben kezd a Rainbow Six: Extraction

Néhány hét választ el minket a Rainbow Six-sorozat legújabb darabjától, amelyről a minap kiderült, hogy már az első napon megtaláljuk a Game Pass kínálatában is. A Ubisoft ezzel kívánja jelezni, hogy hisz a szolgáltatás erejében.
1641394838

Befutott a Rainbow Six: Extraction gépigénye

Hamarosan megjelenik a Rainbow Six: Siege alapjaiból sarjadó kooperatív lövölde, az Extraction, aminek végre befutott a pontos rendszerkövetelménye. Kifejezetten baráti igényeket támaszt majd a rajongók elé.
1637082000

Rainbow Six: Extraction - látványos trailer érkezett

Újabb előzetest kapott a januárban érkező Rainbow Six: Extraction. A cinematic trailerben a Team Rainbow három operátorát láthatjuk akció közben, de a környéken tanyázó archaean idegenek nem könnyítik meg a dolgukat.
1637053200

Rainbow Six: Extraction - mi vár a rajt után?

Az elmúlt héten felpörgött a legújabb Rainbow Six marketingje. Megtudtuk, hogy mikor is érkezik az Extraction, és hogy milyen kihívások várnak az operátorokra, most pedig a start utáni ingyenes frissítésekről esett szó.
1636729200

Bővebben a Rainbow Six: Extraction operátorairól

Az Archæanok érkezésével vadonatúj kihívások várnak a Rainbow Six operátoraira. Meg is alapítják a Rainbow Exogenous Analysis & Containment Teamet, hogy új eszközökkel felszerelve nézzenek szembe a földönkívüli fenyegetéssel.
1636655400

Januári dátumot kapott a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft elárulta, hogy napra pontosan mennyit kell aludnunk a Rainbow Six-sorozat következő, űrlényekkel tűzdelt epizódjáig. Leleplezték a Buddy Pass-rendszert is, illetve a Siege-dzsel is rendelkező játékosoknak járó extrákat.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.
1634540400

Megvan a Rainbow Six: Extraction premierdátuma?

Noha a Ubisoft eddig sem titkolta, hogy a Rainbow Six: Extraction januárban kerülhet boltokba, a minap frissítették az egyik blogposztjukat, amelyben így már a napra pontos megjelenési dátum szerepel.
1631227980

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!
1629702000

Minden, amit a Rainbow Six: Extractionről tudni kell

A Ubisoft erősen rúgta el a Gamescom hetét, és kiadott egy új előzetest a Rainbow Six: Extractionhöz. Az ötperces kedvcsináló végigvesz minden fontosabb részletet a játékmenet kapcsán.