Destroy All Humans! (remake) PC, PS4, XBOXONE

Remake-et kapott a Pandemic Studios klasszikusa.
1595350800

Destroy All Humans! - egy elveszett küldetés

Egy remake-től általában azt várjuk, hogy visszahozza és felfrissítse mindazt, amit szerettünk az eredetiben. A Destroy All Humans! felújítása olyat is ígér, ami az eredetiből hiányzott: a fejlesztők előástak egy, az eredetiből kivágott küldetést.
1594713600

Destroy All Humans! - Isten hozott Union Townban!

Nagyon közel vagyunk már a Destroy All Humans!-remake megjelenéséhez, ezért inváziószerűen lepnek el minket az újabbnál újabb, pár perces látnivalók a játékból. Ezúttal a Union Town nevű pálya került lencsevégre.
1593792000

Destroy All Humans! - az utolsó függetlenség napja

Holnap ünneplik az Egyesült Államokban a függetlenség napját, amit természetesen a hónap végén boltokba kerülő Destroy All Humans! alkotói is meglovagoltak egy rövid trailerrel.
1593676800

Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.
1593500400

Destroy All Humans! - vár Santa Modesta!

Újabb gameplay videón csodálhatjuk meg a Black Forest Games egy hónap múlva esedékes remake-jét. Ezúttal a harmadik pályát, Santa Modestát vehetjük szemügyre, és azt, miként is okoz káoszt Crypto.
1592661600

Destroy All Humans!-remake - móka a mordályokkal

Egy nagyon rövid, ám annál tartalmasabb gameplay videó érkezett a Destroy All Human! remake-jéből, ahol ezúttal azt vehetjük szemügyre, hogy milyen fegyverekkel fogjuk pokollá tenni az emberek hétköznapjait.
1592305200

Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.
1590591600

GOG Summer Sale - demók és leárazások

Leárazási akció követ még nagyobb leárazási akciókat a GOG online áruházában, de a ma indult Summer Sale azért is különleges, mert a kedvezmények mellett olyan megjelenés előtt álló játékokat próbálhatunk ki általa, mint például a Desperados III.
1589972400

Destroy All Humans! - nagy lépés az emberiségre

Egy rövid, gameplay jelenetekkel tarkított kedvcsináló érkezett a Destroy All Humans! felújított változatához. A trailer a Turnipseed Farmra kalauzol el bennünket, innen indulnak majd a kalandjaink.
1588086000

Destroy All Humans! - jön az invázió!

Hamarosan újra terrorizálhatjuk az 1950-es évek földlakóit, érkezik ugyanis a kultjáték, a Destroy All Humans! remake-elt verziója. Nem is kell már sokat várnunk, nyár közepén indul az invázió.