Blair Witch PC, XBOXONE

A Blair Witch alapján készített horrorjátékot a Layers of Fear-csapat.
1688021607

A Bloober Team felhagy a pszichológiai horrorjátékok készítésével

A Layers of Fear felújított és kibővített változata június közepén jelent meg: a fejlesztők szerint ekkor lezárult egy korszak.
1604052000

Már tölthetőek a heti Epic Games Store-játékok

Mivel a nyakunkon van a halloween, ezért nem túl meglepő módon továbbra is az ijesztgetésé és a rettegésé a főszerep az Epic Games Store épp ingyenesen bezsebelhető játékaiban.
1603454400

Az Epic Store folytatja a halloweenezést

Ezen a héten egy küszködő színész kálváriája és egy csapat jelmezes gyerek kalandja szerezhető be ingyen az Epic boltjából. Egy hét múlva harcba szállhatunk a Szellemirtók oldalán, és felfedezhetjük Black Hills erdejét is.
1602050400

Blair Witch - hamarosan VR-ban is retteghetünk

Még épp idejében, halloween előtt befut a Bloober Team Blair Witch-játékának Oculus Questre szabott változata, úgyhogy hamarosan még inkább elmerülhetünk a Black Hills rengetegében.
1592806140

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!
1590681600

Blair Witch - tudjuk, mikor jön Nintendo Switchre

Azt eddig is tudtuk, hogy az azonos című mozifilm által ihletett horrorjáték hamarosan ellátogat a Nintendo hordozható konzoljára is, mostanra viszont az is kiderült, hogy mikor.
1584479100

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.
1576670433

Januárban dobozos kiadást kap a Blair Witch

A Deep Silver és a Blooper Team megerősítette, hogy január legutolsó napján fut be a Blair Witch PlayStation 4-re és Xbox One-ra korábban beígért dobozos kiadása. A pontos árszabás egyelőre még nem ismert.
1575270000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.
1574176200

Blair Witch - PlayStation 4-en is irány a rengeteg!

A PC-n és Xbox One-on már augusztus óta elérhető horrorisztikus sétaszimulátor hamarosan elrajtol a Sony konzolján is. Készítsük a zseblámpánkat és a kézikameránkat, hamarosan indulhat a felfedezés!