Kalóz kézen a PC-s Assassins Creed

  • Írta: Daks
  • 2008. március 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Assassins Creed PC-re hivatalosan március 25-én érkezik, de már most kalóz kézre került, a fájlcserélő hálózatokon pedig megállíthatatlanul terjed.
Az Assassins Creed PC-re hivatalosan március 25-én érkezik, de már most kalóz kézre került, a fájlcserélő hálózatokon pedig megállíthatatlanul terjed.


A kalózok és a warezoló játékosok pechére azonban nem a hónap végén boltokba kerülő verziót sikerült ellopni, az interneten terjedő változat sűrűn összeomlik, rendszeresen lefagy, hiányoznak belőle pályarészek, és magáról a lemezről is több fájl lemaradt. A tanulságot nem kell ecsetelni, aki minőségi játékot akar, annak elő a malacperselyt, és irány a legközelebbi játékbolt - mondjuk a GK SHOP!

Izgatnak az Assassins Creed játékélmények?
Akkor Ca$h konzolos tesztje neked készült!
79.
79.
szab92
Én letöltöttem a játékot :D de szar kidob attol tartok meg kell várnom 25-öt de megvenni akkor sem fogom :D
77.
77.
mizunoami
81: Nem mintha én letöltöttem volna :P , de szerintem isteni. Nem is vártam erre a játéra és csak poénból kezdtem bele de úgy megfogott h leültem elé és szó szerint nem brtam felállni előle. Kár a Jeruzsálermes probléma megakasztott de én tuti rögtön megveszem amint megjelenik. Ez a játék megérdemli a pénzügyi támogatásom.
76.
76.
Dcrysis02
Nos,akkor volt egy kijelentés miszerint valaki már letöltötte a Pc-s creed-et.Nos,ne kelljen mindnyájunknak(elnézést ha rosszul irtam)bűnbe esnie a letöltésével.Bővebb véleményt tudna e valaki formálni?Jó-e,rossz-e,mi nem teszik neki benne? THNX
73.
73.
dareal
rosszul, illetve félreérthetően fogalmaztam :) valóban semmi nézeteltérésünk nem volt, csak egy kis félreértés (támogatom a warezt avagy sem).

a többiben viszont igazad volt és van is (sajna, bár nem én lennék :)) egyébként real life azért ennyire nem vészes, piszkálódó a stílusom, de nem rossz értelemben. a barátaim pl komolyan hiányolják, ha nem kötekszem velük :) (ventrilon komoly verbális csatákat szoktunk vívni, ahogy mi hívjuk, száj-karate :))
72.
72.
tjames
Nemhiszem hogy köztünk nézeteltérs lett volna, csak megjegyeztem a hsz-iddal szemben való észrevételeimet, miszerint -ahogy te fogalmaztad- magaslóról ereszkedsz alá. Sőt, alá sem ereszkedsz :)
71.
71.
dareal
sajnos igaz, tényleg ilyen vagyok. főleg, ha érzésem szerint igazam van, de a másik fél köti az ebet a karóhoz (ellenben, ha kiderül, hogy én tudtam rosszul, akkor biza megköszönöm a korrigálást és a kijavítást, ez így szerintem teljesen elfogadott és normális).

sajnos tényleg van egy ilyen rossz tulajdonságom, bár igazság szerint én jót szórakozok rajta. mármint azon, ha érvelek vlmivel és arra jön egy totál nem odaillő válasz, esetleg egy nagyobb marhaság érkezik válaszként, no azon jót szoktam rötyögni és általában ezen esetekben a leg jellemzőbb a magas lóról való írás/beszéd.

a nevemet azért ha kérhetném, imáitokba ne foglaljátok bele :)



köszönöm a postodat, íme egy kiválló példa arra, hogy intelligens módon is meg lehet tárgyalni a nézeteltéréseket, félreértéseket illetve egyéb dolgokat ;)
70.
70.
tjames
Igazad van dareal! De egy kicsikét attól még nagy az arcod :) Ez persze nem feltétlenül baj, csak pusztán észrevétel (nem csak a részemről)

Mindenesetre mától úgy néz ki a te nevedet is bevesszük az esti imáinkba, a Mindenható mellett, kérünk téged is, áld meg gépeinket :)

Legközelebb szerintem ne kapd fel ennyire a vizet mások baromságain, s higgadtabban te is jobban tudsz érvelni. Én értettem mit akartál írni, de tényleg egy kicsit magasztosra sikerült.
69.
69.
dareal
hja, a legközelebbi kritikánál meg kérném, hogy a kedves kritizáló legalább a postokat olvassa el. ha ez megtörtént volna, akkor tjames és én nem koptattuk volna feleslegessen a billentyűzetet. eddig én is arról papoltam, hogy a warez illegális, nemtom, hogy hol írtam egy szóval is, hogy legális. előre is köszönöm!
68.
68.
dareal
jajajaj, vigyázz :) én is épp azt mondom, hogy full illegális torrentről nem ingyenes, esetleg már crackel érkező programokat leszedni. bár igen, azt is írtam, hogy szoktam ilyet tenni, elég gyakran. tudom, hogy illegális, egy szóval sem mondtam, hogy nem az (Sőt, én is épp azt írom, hogy biza illegális, szoftverlopás (innen indult a hajcihő). de, amit úgy értékelek, hogy 2-3 óránál többet érdekel, azt meg is veszem. de a franc fog 12e forintot kiadni vlmiért, amit 2-3 óra múlva dobok a süllyesztőbe. tudom, ettől még illegális marad a cselekedetem.

az én erkölcsi normámba ez még belefér, ha tényleg tetszik fizetek, ha nem akkor meg lópikulát fizetek :)

figy, azért egy középiskolai rendszert NE hasonlíts egy országos, több milliárd forint értékű rendszerhez :D és mint írtam (ugyan abban a postban!), természetesen nem egyedül csinálom, egy vagyok a pár ember közül (ill alánk tartozik az általad említett support, illetve konkrétan a helyi igazgatóságok support supervisor csapata, és alattuk a full support team. természetesen az ügyes-bajos dolgokat ők látják el, nem mi. míg gondolom a sulidban pl mindent te végeztél (legalábbis nekem így volt a középsuliban, én voltam az úgynevezett diák rendszerfelelős, én írtam a sulinak a gépírás oktató programot, én okítottam az infótanárt a linux rejtelmeire stb :D).



szép szavak? tessék, lehet menni a darjani.org oldalra és olvasni a design elemeket, továbbá nem véletlenül választottak minket eddig egyes egyedül hivatalos swgemu szervernek, továbbá nem véletlenül kaptunk már emiatt nem 1 felkeresést, más nem publikus jelenlegi tárgyalásainkról meg még nem nyilatkoznék, így előre ;)

hja, ahhoz képest, hogy a játék még sehol, a szerverünkön még csak egy pre-alphának sem mondható változat található, de már így is lassan 5 ezer felhasználónk van (reklámot még nem is nyomjuk :)), ill valószínűleg az amatőr hozzáállás miatt kaptunk 3 millió forint értékben szervert, ill ezért fizeti az interware a gigabites internet hozzáférésünket és ezért fizetik a dataplexben a havi 500 eurós bérleti díjunkat ;)

67.
67.
tjames
nem erről van szó dareal. Csűrheted, csavarhatod, de ha torrentelsz, warezolsz, az bizony büntetendő cselekmény a törvény szerint, hisz nem a magad vásárolt programról készítesz magad részére másolatot. És felesleges is ezt csűrni.... A torrent oldalak is azért maradhatnak fent, mert nem tárolják az adatokat. Amennyiben tárolnák, máris zárhatnának be. Tehát illegális a programok letöltése, ha nincs meg az eredetid.

Ezenfelül ne haragudj de röhögnöm kell: 10.000 gép felett vagy rendszergazda meg mittomén mi mi a csuda. Én 1 évig voltam rendszergazda 150 gép felett a volt középsulimban. Majd belefeketedtem! 150 gép egészanpos munkát ad. Pedig az ország legjobban felszerelt középiskolája!!!! ez tény, szóval nem szar gépek vannak ott. Úgyhogy röhögnöm kell. Max valami távirányításos telefonos segítség lehetsz, nem több. Az meg hogy vezető leading dizájner haupführer vagy... szép szavak.

Én csak azt mondtam hogy nagy az arcod... :) ennyi
66.
66.
dareal
inkább legyen nagy arcom úgy, hogy van mögötte vlmi, mintsem legyen nagy arcom, de ne legyen mögötte semmi (pl rolcsi még mindig nem linkelte be az állításának a bizonyítását (nem, a zeneiparról szóló kis linkje nem az, lévén nem arról volt szó), míg én adtam linket is, bemásoltam azt a paragrafust amiről beszéltem, node mind1 ;))
65.
65.
tjames
kicsit nagy az arcod dareal....
64.
64.
felegyi
dareal vegyél fel msn-en!THX!
63.
63.
dareal
a játék csak április első hetében jelenik meg, nem tudják tartani az eddigi kiírt dátumot :(
62.
62.
Jagersider
Hűha! Hát most nem fok visszaolvasni 66 darab kommentet, de ami itt megy az meglehetőst érdekes! (ja bocs a jó helyesírásért)

Minek ennyit vitázni? A torrent illegális, mégis sokan csinálják (-juk),mert itt MO-n senki nem csinál semmit ellene. (kommentelést leszámítva) Hogy mennyire tartjuk szemétségnek/büntetendőnek a warezt, és mennyire ítéljük el a különböző cégeket azért hogy itt ilyen drágák az eredeti játékok, az mindenki egyéni ügye. Nyilvánvalóan nem egy 10 millió lakosú országnak készülnek ezek a játékok,pláne ha vesszük, hogy nem 10 millióan jáccanak velük. A vita meg nem jó semmire, csak egymást idegesítitek.
61.
61.
dareal
hja, meg már elegem van a drámájából (ami vagy 23423523423 felvonásos, mert már pár éve olvasom), miszerint lelép innen. hajrá, én szurkolok :)
60.
60.
dareal
a licenszről még annyit, hogy az nem más, mint a szoftver gyártó/kiadó és a vevő közti szerződés. persze minden szarnál nem olvassa el az ember, de pl egy oprendszer esetében ildomos (illetve kritikus alkalmazások esetében nagyon javasolt).

ez egy szerződés, ha ennyire nem olvassa el senki (bár a legtöbb az tényleg szokásos sablon rizsa) akkor én jelentkezőket várnék, akik mindenféle szerződést csak úgy aláírnának :D
59.
59.
Guppi
58.
58.
dareal
Glek, félreértés ne essék. rolcsi az első postjaiban tévedett pár dologban (jó pár dologban), gondoltam, hogy kijavítom. köszönöm, vagy utánajárás helyett egyből rinyált (szokásos stílusában), majd kértem, hogy tényekkel támassza alá, azt amit írt. én ezt megtettem. ő nem, most meg terelt a zeneiparra, amiről egy büdös szó nem esett. szoftverlopásról volt szó. a windows licenszelésére meg nem az eladónak kell kitérnie, azt adott esetben az eladó sem tudja. azért van az a qrva papír (oem esetében license.txt, vagy a telepítésnél megjelenő licensz ablak, amit egyébként el is kéne olvasni, nem csak elfogadni).

egyébként ahogy írod, én is megnézem a kívánt terméket, mielőtt megvenném. a warez az egyetlen jó megoldás erre (vagy ha haver már megvette, akkor nála játszani vele egy picit esetleg).
57.
57.
Glek
Úristen mi megy itt! :O Kemény... Dareal látom keresztes hadjáratot indítottál a warez ellen. :D

Nem tudom mit nem értessz azon amit t.roli írt... Belemagyarázhatjunk mindent, a törvényeket, stb...

Én erkölcsi alapon tartok be mindent... :) Ugathat akárki, akármit, tudom magamról hogy rosszat senkinek se fogok tenni (egyszer loptam egy rágót kiskoromban, 5 percig néztem majd visszavittem és bocsánatot kértem... ennyi :)) És teljes mértékben egyetértek t.rolival. Amit ezek a cégek műveélnek velünk az minden csak nem erkölcsös... hát én miért legyek akkor az??? Mikor képtelenek demót kiadni? Ennél a játéknál meg főleg kéne, mert én letöltöttem és pár óra után abbahagytam... hatalmas kalap ratyi :) Jah igen 21. század technológiái nem teszik lehetővé, hogy kiadjanak egy demót... valóban. Az meg már abszurd, hogy nem hogy az itteni fizetésekhez nem kompenzálják az árakat (ezt persze nem várjuk el), de még jóval drágábbak is a játékok mint nyugaton.

Azon a Windowsos dolgon meg kibuktam. Ennyit az erkölcsről...

Mielőtt leírnál engem is warezhuszárnak, elárulom, hogy amit érdemesnek találok rá azt megveszem eredetiben... és nem töltök le minden játékot havonta egyet. :)
56.
56.
dareal
az a fő probléma, hogy nem ismered be, ha hibázól. ami alapvetően nem baj (mármint a hibázás), de az, hogy azt nem ismeri el vlki, no az szánalmas (érdekes, de csak ha ezt a thread-et nézzük, vagyok annyira gerinces, ha hibázok és javítanak, azt elismerem és meg is köszönöm a korrigálást).
55.
55.
dareal
ehhe, rolcsi, ne tereld a témát. qrvára nem a zenéről volt szó, hanem a szoftverlopás fogalmáról. olvasd vissza a SAJÁT írásod, ha annyi agyad sincs, hogy fél nap múlva emlékezz rá :D



a sírásodból meg elegem van (nem csak nekem imho), egy jó ideje olvasom azt, hogy "itthagyom ezt az egész szart". nem látom, de kitartás, hátha összejön, hogy rákattints a "profil törlése" gombra ;)

ja, amúgy nem letardált, hanem retardált. egyéb hibákat nem javítanám (pedig minden sorra jut legalább 1 ;)), ha nem gond ;)

54.
54.
t.roli
úristen. ez kész. én télleg elhagyom ezt a letardált fórumot, pár letardált ember miatt... Egyszerűen, nem értem, miért bírtam ilyen soká.. Kész, user1 nek volt igaza, és is fogta és elhagyta ezt az agyrémmet. Dareal. csak üzenem neked, túl nagy a szád ahoz h higyjek neked. meg van más életem is, nem azt fogom bámulni mikor érsz vissza. Mit támmasszak alá okoska? Azt h a zenepiacnak haszna van a letöltésekből? http://www.origo.hu/techbazis/internet/20071126-kanada-nem-a-fajlcserelok-miatt-fogy-kevesebb-cd.html


Tök jó reklámérték, mellesleg rengeteg zenekiadó tér át arra, h ingyen csinálja a zenét, köztük magyarok is mert reklámértéke van. de hagyjuk, nem hiszem h ennél bővebben fogok veled mostmár beszélni, a másik kőagyu bunkóval egyetemben, aki csak azért írt h leszójon. Vedd győzelemnek, de én szánalomból hagylak itt... Szánalmas h itt milyen emberek megfordulnak, és szánalmas, az olyan "értelmiségiek" mint te közéjük tartozol. Sztem válaszolnod is fölösleges úgyse olvasom el...

Ha mögöttem elkezdesz szidni, az tutod mit jelent?

Bye, mindenki, könnyen megeshet h ez az utsó kommentem ide...
53.
53.
Dcrysis02
Há' jah ebben a korszakban élünk.A legtöbb ember nem azért nem veszi meg a játékot mert nincs rá pénze,hanem mert fél hogy egy bugokkal teli élvezhetetlen játékot kap.Túl sok a csalódás,hogy mindenki megvegye.A sorozatgyártás nagyon odavágott ennek az iparnak.Évenként kiadnak vackokat és nem kevés pénzt keresnek ezeken.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...