Tom Clancys H.A.W.X. bejelentés

Link másolása
Nem rég számoltunk be nektek arról, hogy hamarosan egy repülőgép szimulátor érkezik, mely Tom Clancy nevével lesz fémjelezve. A munkálatokat, pedig az Ubisoft végzi.
Nem rég számoltunk be nektek arról, hogy hamarosan egy repülőgép szimulátor érkezik, mely Tom Clancy nevével lesz fémjelezve.

A munkálatokat, pedig az Ubisoft végzi, akiktől korábban a Ghost Recon részeket kaptuk. Nem is meglepő, hogy új játékukat a sorozattal összekapcsolva teszik még izgalmasabbá, így lehetőségünk lesz olyan célpontokat bombáznunk melyeket korábban mi magunk jelöltünk meg katonaként megsemmisítésre. Lehetőségünk lesz még 50 repülő kipróbálására is, melyek egyedi tulajdonságokkal fognak rendelkezni. A remek grafika mellé egy újdonságot is szeretnének bevezetni a fejlesztők: az FRR-t (Fejlett Realisztikus Rendszer). A készítők szerint a idáig soha nem látott repülési élmény fogadja, majd a hardcore repülőgép pilótákat is. Hamarosan egy nagyobb előzetesben erre is kitérünk. Addig is íme, egy teaser videó.

26.
26.
LonGleY
Hát ez csodálatos. Top Gun a műanyag város fölött.
25.
25.
demon68
esélyes a legjobb játék-trailerre, nem szeretem a szimulátorokat de ez kell:)
23.
23.
Zolka15
Örülök hogy jön egy "kibővített"Ghst Recin folytatás!!:)A GRAW 2-t végigvittem,az nagyon zsír volt.már ezt is várom:)
22.
22.
Avium
olvasok en eleget, politika nem erdekel, aki meg a hireket keszpenznek veszi az magara vessen :)
21.
21.
tjames
#21: Persze igazad lehet. De a hozzáállásomon mi a furcsa? Hogy van ez az egykét nemzet aki kivíva ellenszenvemet? Nincs ezen semmi furcsa: olvass, nézz nemzetközi politikát, te is így fogsz gondolkodni róluk!
20.
20.
Avium
tjames eleg erdekes hozzallasod van de most nem errol akartam beszelni. szerinted ha egy studio romaniaban van akkor mindenki roman aki ott dolgozik? itt shanghaiban es chengdu-ban is van ubisoft studio es 80%-a az ott dolgozoknak francia/amerikai/nemet. kinai szinte nem is dolgozik ott...
18.
18.
tjames
#18 THX. :) A lényeg hogy jó játék legyen, tőlem aztán akárki fejleszti, ez független attól mit gondolok róluk.
17.
17.
megyesfalvi_2007
Igazad van, nem reg valtam az oldal olvajojava. Teged is megertelek es igazat adok neked, velemyenyed az lehet.
15.
15.
tjames
#16: Ha ott élsz, te biztos jobban tudod. De véleményem lehet nemde? Soha sehol ezen véleményemet sem itt, sem máshol nem hangoztattam, de mivel a fejlesztők kibenléte miatt eszembejuttott, hát kimondtam. Fel nem húztam magam, na aggódj :) És a véleményemet eztán sem tartom meg magamnak, ha nem baj. Csak úgy mint eddig. Ha régebb óta olvasnád az oldalt tudhatnád hogy miket szoktam írni. Remélem az oldal színvonalát emelve... de legalábbis nem rontva.
15.
15.
tjames
#16 helyett #15 természetesen
14.
14.
megyesfalvi_2007
tjames. Az ilyen nacionalista véleményeidet tartsd meg magadnak. Nem ertem hogy jon ide a jatekokhoz az hogy ki valo es ki nem Europaba. Mellesleg en sem kedvelem sem a romanokat sem a ciganyokat. Ha te az ilyen feliratokon felhuzod magad akkor mit mondhatnak az erdelyi vagy szerbiai magyarok??? Mellesleg en erdelyi vagyok es a roman oktatas megfelel az europai kovetelmenyeknek.
13.
13.
k_mark93
UH!!!Ez nagyon durva videó volt!Le a kalappal!
12.
12.
tjames
Egy szerb táblára ez volt írva (lehet nem betűre pontosan)

MADARSKA KONTROLL

komolyan sokáig azt hittem valami madártani kutatás folyik. aztán szüleim világosítottak fel, hogy csak a mi nemzetünk fiait basztatják... a szerb is egy szinten van a románnal, és a cigánnyal: SEMMI KERESNIVALÓJUK EURÓPÁBAN
11.
11.
JcGross
Noss én nem szeretem a szimulátorokat. DE ez a tízer olyannyira faxa volt, ráadásul ubi, hogy ezt feltétlenül ki fogom próbálni.
10.
10.
tjames
#8: a magyarokat csípem ;)
9.
9.
norex
helyesbítek. a szimulátorokat nem csípem, hanem a külsőnézetes repülős játékok a jók, amiket csak egérrel kell tolni.
8.
8.
norex
tán az ubi magyar jobb lenne? :D

7.
7.
norex
nekem meg már a tököm kivan ezekkel a terroristás lövöldöző szarokkal. ha elkezdenék regélni hány béna fps van, reggelig írhatnám. szeretem az fps-t, de hogy a terroron kívül nincs más téma, nem hiszem. ace combat meg szerintem nincs pc-n... :D a blasing angels megint más tészta. szerintem a vegas 2 volt felesleges játék itt!
6.
6.
tjames
#4: Ki mondta hogy bénák? "Esetleg elolvashatnád" hogy mit írtam! Nem írtam hogy nem értenek hozzá, csak hogy NEM SZERETEM őket mint népcsoportot! És ha újra végig olvastad amit írtam, nos akkor talán TE nem írnál badarsáégokat!

#5: Igazad van, a lényeg hogy jó legyen ;)
5.
5.
felegyi
Tjames nem kell idegeskedni!Felőlem a cigányok is fejleszthetik,csak jó legyen!
4.
4.
ironwill
tjames: csak, hogy tudd: a románok eléggé élen járnak az informatikában, pláne a programozásban. Nem mondom, hogy mindenki IT guru, de aki ért hozzá, az nagyon tud. Mielőtt mondassz valamit, esetleg utánna nézhetnél, és nem kéne előítélek alapján hülyeséget írni. (bocs, ha sért) (mellesleg magyar vok)
3.
3.
tjames
Kis pontosítással: A játékot az Ubi ROMÁNIA-i stúdiója fejleszti!!!! Namármost én minden jót kívánok az Ubi-nak, de hogy miért pont Románia??? Nem vagyok én gyűlöletteljes ember, de a román az a fajta, akiket a cigányok szintjén tudnék említeni. Szemét egy nép..... (bocs akit sért)
2.
2.
girgosz
ace combat, blazing angels, na meg a ott a microsofté is. kell még ide repülőgép szimullátor? szerintem nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...