S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - nehéz kezdet

Link másolása
Oroszországban és Ukrajnában augusztus 22-én hivatalosan is megjelent a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, míg nekünk szeptember elejéig kell várnunk a boltokba kerülésre.
Oroszországban és Ukrajnában augusztus 22-én hivatalosan is megjelent a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, míg nekünk szeptember elejéig kell várnunk a boltokba kerülésre.


De mint azt tudjuk, minden kezdet nehéz, és nem képez kivételt a Clear Sky sem. Máris szükséges volt kiadni az első javítást, amely hozzáfűz egy-két grafikai opciót a játékhoz, és 67 (!) hibát orvosol benne. Ami még szomorúbb, hogy az interneten is fent van a játék. Tegnap óta háromfajta tört verzió tűnt fel, de a játék DVD nélküli indítása még nem járt sikerrel hála a StarForce védőprogramnak. A tört verziókhoz nemsokára pár crack is felbukkant, de ezek nem használnak és trójai vírusokkal fertőzöttek. A  patch (1.503-as verzió) néhány multiplayer pályát is tartalmaz, így kompenzálva a játékbeli hibákat. Reméljük, az európai és amerikai halasztás oka a hibák kijavítása volt, de miután a játék akkor már elérte az arany státuszt, ez nem valószínű.
17.
17.
bledzer
felegyi... oroszorsza'gban nincs szoftverta'r...ennyi a baj;)
16.
16.
Dcrysis02
Szerintem ugyanúgy lesz mint az angol verzióban hogy csak azoknak az NPC-nek lesz magyar hangjuk akikkel kommunikálni tudsz.Hülyeség és időpocsékolás lenne mindent leforditani.
15.
15.
felegyi
17# Ukrán vagy Vietnami szinkron ne legyen benne XD? A Magyar melett esetleg benne lesz az Angol, esetleg! De az orosz... Meglepődnék rajta ha az is benne lenne.



Oroszországban meg azért akkora a kalózkodás, mert olyan fagy van az utcán hogy nem mernek elsétálni egy szoftverboltba.
14.
14.
SystemOfAndrew
Hát én aki hangoztattam,hogy megveszem eredetibe a játékot,elbizonytalanodtam.Ez a magyar szinkron nekem mindig is fontos tényező volt.Ha kiszedik az angol és orosz nyelvet és CSAK a magyar nyelvet adják hozzá akkor nem veszem meg.Én ragaszkodom mind a 2 nyelvhez,de az angolhoz mindenképp.Én ugyanis ezt a két nyelvet tanulom.Tehát ha csak magyar szinkront adnak az MO-n lévő STALKER-ekhez akkor bizony itt torrent lesz,pedig erre a játékra szívesen áldoznék.
13.
13.
Dcrysis02
Utána néztem a dolognak és az a hir járja hogy egy héttel a kiadás elött ellopták a CS-t és 60%-os a játék ami fenntvan a neten.Az image fájl állitólag 2,4GB ami mint tudjuk édes kevésnek tűnik a mostani játékokhoz igy szerintem igaz hogy nem az egész verzió van fenn a neten,és az orosz változat ami nincsen leforditva.
12.
12.
felegyi
11# Ne magadhoz viszonyítsd hogy mi a drága. Ha neked ez már sokba kerül, akkor adják ingyen? Az olcsó lesz? Azt belátom, tényleg nem mindegy hogy 8k vagy 12k! De ennyit jóformán már csak megér, ennél olcsóbb megjelenéskor nem lesz egy ilyen kaliberű játék. Tehát nem egy kiló kenyérről van szó, hanem egy szoftverről! :)
11.
11.
dareal
kérdés, hogy az a 67 db hiba milyen hiba volt. nem mindegy, hogy gamebraking (crash, hibás játékmenet (pl rosszul kapcsolódó szálak), állások hibás kezelése, stb), avagy minor (szövegbeli elírás, hibás grafika (pl sokan elszúrják azt, hogy a félhold pl úgy félhold, hogy hold fele ténylegesen hiányzik, nincs meg az anyag, azaz félhold és az árnyékolt rész helyén csillagok, stb)
10.
10.
ATi0021
Azért kissé lehangoló, hogy ennyivel a kiadás előtt is volt 67 darab hiba. Remélem az EU jó lesz. Az oroszoktól meg nem vártam mást. Azon lepődtem volna meg, ha nem teszik fel. Igazából jelenleg én a magyar szinkron miatt aggódok és nem tudom, hogy angolt vagy magyart kéne rendelnem.
9.
9.
suti_88
nekem a 8ezer is drága...mivel hogy zsebpénzt nem kapok, keresetem nincs...ugyhogy drága...
8.
8.
Dcrysis02
8:Itt MO-n Pc játékok sokkal olcsóbbak mint a konzol játékok.Megjelenéskor maximum kivételes esetben 11.000Ft a Clear Sky például 8.000FT lesz.
7.
7.
d15a5t3r
A cikkhez még annyit, hogy állítólag kiszedtek 1 rakás részt belőle (amit ugye bólogatva ígért Oleg Yavorski barátunk) A régi pályák alig változtak vmit, maradt az idegesítő bug, hogy az orrunk elé respawn-olnak az ellenek,... De azért én várom és kíváncsi vok rá!
6.
6.
Skull
7# Teljes mértékben igazad van. Egy játékért 15-20 ezer FT-ot nem sokan adnak érte, szerintem, főleg nem Magyarországon. De ha 5-10 ezer Ft lenne, az mennyivel csábítóbb lenne, nem?
5.
5.
Dentis 360
Olyan jó árba kellene adni a játékokat mint a Gears of War-t vagy a World in Conflictot!Akkor vennék mindent mint a cukrot...
4.
4.
felegyi
5# Hamar kiismerik a rendszert, ha egy játékot feltörnek (mostani másolásvédelemmel) akkor a többivel se lesz probléma!
3.
3.
dareal
gondolom a warez változat ciril betűs, azt csak nem szedik le annyian.

mostanában végre sikerült olyan másolásvédelmeket kieszközölni (ill meglévőt fejleszteni), amit nehéz megtörni. egyre több az olyan játék, amihez nincs, vagy csak hónapok múlva érkezik a crack (szerencsére)
2.
2.
MetalLord
A stalker-el mindig van valami
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...